Liečba laryngitídy
Ahojte mamicky.prosim vás,tie co s tým máte skúsenosti. Ako dlho sa lieči laryngitida u deti?aké lieky vám predpisuje lekár? Synček 3r. mal prvýkrát v apríli, vtedy dostal aj ATB Sumamed a za 2-3 dni ho to uplne prešlo,ani kašeľ,ani zachripnutie.
Teraz ma 3.den,ATB doktorka nedala ,že podľa nej niesu potrebne, dávam stoptussin, fenistil kv. Kalciovy sirup,stále je veľmi zachripnuty,nemá hlas,kasle len sem tam,horšie je to keď ide spať,vtedy ho chytá veľmi ten kašeľ.. ďakujem vám za vaše skusenosti
@bagre
@katkaseiner baby idem si len pre nejaké postrehy zas,,zajtra ideme na kontrolu..
Malému to začalo v utorok, stoptussin a fenistil mu to asi celkom utlmili,v piatok v noci aj cez deň už spal celkom v pohode,bez kašľa,ale dnes večer ho to zachytilo aeate silnejšie ako v utorok.dala.som predpison cipok
.kasel neustal úplne ale aspoň nebol nonstop..Aši 3x v noci ho chytil raky záchvat,ale udychal,po parminutach zaspal..
Muz na mnanalieha že mu mam dat tie ATB,, že sa mu zhoršuje stav...
@laura0107 ATB dávaj po dohode s lekárom, nie manželom. Pokiaľ manžel nie je lekár alebo lekárnik, nevie odhadnúť kedy treba atb. Ak budeš dieťa pchať s ATB pri každej jednej príležitosti tak keď bude na Tom fakt blbo, už bude tak zvyknuté na ATB, že mu nebude pomáhať...ak je na Tom fakt horšie, zbehnite na pohotovosť, prípadne zajtra k lekárovi
treba popočúvať a podľa toho atb, - ak sa to vrátilo tak dávaj 3 dni čípok a potom uvidíš
Davate- dostali ste u dr. na predpis niekto dexametazon krka 4mg pri laryngitide?

Moje deti to zvladli za par dni.bez atb. Ale mladsi bol na jar ukaslany,isli sme na pohotovoat a vraj laryngitida.uplne iny priebeh a priznaky ako dovtedy.a dostal aj atb na 4 dni. K tomu kalciovy sirup, fenistul, stoptusin