Liečba proteus e coli u trojročného dievčatka v pošve
Kocky podarilo sa vam zbavit sa tejto pliagy u deti aj bez atb? Gynekolog ma termin az o tyzden, svrbi ju to. Pediatricka nam dala canesten, sestricka na gyn mi zas povedala, ze nevhodne pre male deti. Umyvam konopnym a cajovnikovym gelom. Davame jej dophilus probiotika, cukor sme vysadili, ale neviem co este aby ju to nesvrbelo. Este jej davam kolostrum. Poradte..vdaka
dobry den.uz som tu jednej mamine radila.Kupte malej tinkturu kapucinky.Hmotnost vydelte tromi a davajte take davkovanie po 8 hodinach ako atb (najvyssia ucinnost).Ja davam malej len po 12 hodinach a klop klop vzdy zaberie.Moja ma 16kg,tak dam 8kv rano a 8 vecer.
@evitka83 canesten je na mykozy, vy mate bakterie...pochybujem, ze Canesten zaberie, tu treba ATB. Aspon teda podla mna. Ja som mala davno preteus a dostala som ATB.
Ked maju moje baby zaparenu susu davam imazol krem pasta
3x denne v okoli zen. gen a na prdelku
Uz na druhy den su v poho
Len to treba natierat 7 dni
A samo, ze hygiena, casto umyvat.
Ecoli sa siri s konecnika a dostava do mocovych ciest. Takze ritusu tiez castejsie umyvat nech sa to nepremnozuje
A vela, extremne vela tekutin
Aj urolog.caj ak vypije. Ten brusnicovy by mohla zvladnut
@danielitta6 dakujem, s tou kapucinkou mate skusenost pri spominanych bakteriach?
@evitka83 pravdaze.od malicka sme mali problemy s ecoli.od narodenia do dvoch rokov asi 7 atb.po zmene pediatricky sme zistili ze mala neprekonala nikdy zapal mocaku ako nam bolo indikovane ale len posvy (ecoli) a aj po navsteve bylinkarky nam pomahaju 4 veci,kapucinka (min 3 mesiace rano vecer plus okamzite pri tazkostiach),saforelle gel na int.hygienu,lavorik s morskou solou a imazol.Vdaka tomu sme uz dlhodobo v pohode
@danielitta6
@zuzka38 myslite si, ze kapucinku mozem davat aj rocnej dcerke? Zistili jej e.coli v posve a ze nie je ziadne riesenie do troch rokov :/ A podavat ju riedenu ako kvapky? Vdaka!

@evitka83 sukusenost nemam,ale mozno medzitym zajst este raz za pediatrickou ci nepredpise nieco ako fenistil kvapky al.take nieco aby ju to nesvrbelo.. A ten Canesten jej zaberal ci nie?Ved Canesten je vhodny pre deti od 2 rokov..