icon

Liečba proteus e coli u trojročného dievčatka v pošve

evitka83
12. sep 2017

Kocky podarilo sa vam zbavit sa tejto pliagy u deti aj bez atb? Gynekolog ma termin az o tyzden, svrbi ju to. Pediatricka nam dala canesten, sestricka na gyn mi zas povedala, ze nevhodne pre male deti. Umyvam konopnym a cajovnikovym gelom. Davame jej dophilus probiotika, cukor sme vysadili, ale neviem co este aby ju to nesvrbelo. Este jej davam kolostrum. Poradte..vdaka

marianeta
12. sep 2017

@evitka83 sukusenost nemam,ale mozno medzitym zajst este raz za pediatrickou ci nepredpise nieco ako fenistil kvapky al.take nieco aby ju to nesvrbelo.. A ten Canesten jej zaberal ci nie?Ved Canesten je vhodny pre deti od 2 rokov..

danielitta6
12. sep 2017

dobry den.uz som tu jednej mamine radila.Kupte malej tinkturu kapucinky.Hmotnost vydelte tromi a davajte take davkovanie po 8 hodinach ako atb (najvyssia ucinnost).Ja davam malej len po 12 hodinach a klop klop vzdy zaberie.Moja ma 16kg,tak dam 8kv rano a 8 vecer.

danielitta6
12. sep 2017

a na svrbenie canesten nie vzdy zaberie.Tam potrebuje na predpis :(

simsalabim
12. sep 2017

@evitka83 canesten je na mykozy, vy mate bakterie...pochybujem, ze Canesten zaberie, tu treba ATB. Aspon teda podla mna. Ja som mala davno preteus a dostala som ATB.

emi16
12. sep 2017

Ked maju moje baby zaparenu susu davam imazol krem pasta
3x denne v okoli zen. gen a na prdelku
Uz na druhy den su v poho
Len to treba natierat 7 dni
A samo, ze hygiena, casto umyvat.
Ecoli sa siri s konecnika a dostava do mocovych ciest. Takze ritusu tiez castejsie umyvat nech sa to nepremnozuje
A vela, extremne vela tekutin
Aj urolog.caj ak vypije. Ten brusnicovy by mohla zvladnut

evitka83
autor
12. sep 2017

@danielitta6 dakujem, s tou kapucinkou mate skusenost pri spominanych bakteriach?

danielitta6
12. sep 2017

@evitka83 pravdaze.od malicka sme mali problemy s ecoli.od narodenia do dvoch rokov asi 7 atb.po zmene pediatricky sme zistili ze mala neprekonala nikdy zapal mocaku ako nam bolo indikovane ale len posvy (ecoli) a aj po navsteve bylinkarky nam pomahaju 4 veci,kapucinka (min 3 mesiace rano vecer plus okamzite pri tazkostiach),saforelle gel na int.hygienu,lavorik s morskou solou a imazol.Vdaka tomu sme uz dlhodobo v pohode

evitka83
autor
12. sep 2017

@danielitta6 dakujem, vyskusam

zuzka38
12. sep 2017

@evitka83 kapucinka je prírodné atb malo by to pomôcť. Drzim palce

lucsza
20. sep 2019

@danielitta6
@zuzka38 myslite si, ze kapucinku mozem davat aj rocnej dcerke? Zistili jej e.coli v posve a ze nie je ziadne riesenie do troch rokov :/ A podavat ju riedenu ako kvapky? Vdaka!

zuzka38
21. sep 2019

@lucsza áno aj ročnej neriedenu, skóre uzdravenie

katkakracmerova
Autor odpoveď zmazal