icon

Liečebné kúpele na dýchacie problémy

pepsinka123
28. mar 2014

Ahojt môj syn ma dlhodobe problémy s dychacimi cestami zažiadala som o liečenie ak mi to poistovna schváli. Viete odporucit dobre liecebne kupele na dychacie problémy. Dakujem

gabu_lienka
1. júl 2019

@tapala mas nejaky zdravotny problem ktory riesis liecenim? Alebo si sa snazila riesit a nepomohlo ti?

tapala
3. júl 2019

@gabu_lienka hej, bola som pred par rokmi, pristup otras, operacii som sa nevyhla, sluzby tiez nula bodov.

liesik
9. júl 2019

Hehe máte tu riadne družnú debatu. Takto vám poviem, kúpele sú super! Chodím každý rok, prepláca mi to poisťovňa som pacient CF a ešte aj slabá astmatička, alergička. Cítim sa rok čo rok oveľa lepšie!

1natasa1
16. júl 2019

@flofli fúha, tak ty si ich pobehala viacej. A v ktorých sa ti najviac páčilo? Ako by si ich ohodnotila? A v kúpeloch Lúčky si nebola? Tie tu spomenula Zlatica a rozmýšľam nad nimi aj ja, keďže som pozerala, že docela dobré procedúry ponúkajú a aj cenník majú prijateľný. Tebe zakaždým preplácala pobyty poisťovňa?

1natasa1
16. júl 2019

@liesik ahoj a ktoré kúpele navštevuješ?

liesik
16. júl 2019

@1natasa1 vieš čo ja som bola v Kúpeloch Lúčky a bola som tak rada, že som išla práve tam! Úžasný servis a veľmi ich odporúčam, verím, že sa opäť dostanem.

1natasa1
17. júl 2019

@liesik áno, aj ty si bola u nich? Tie kúpele musia byť teda fakt dobré, keď tam toľko ľudí chodí. Budem si ich musieť aj ja skúsiť vybaviť. Možno mi fakt pomôžu na moje zdravotné problémy. A ako dlho si bola?

zlatica99
18. júl 2019

@1natasa1 a tak ako majú stránku dobré spravenú, tak sa aj o svojich pacientov starajú. Jasné, skús si to najprv cez doktora. Veď keď máš dýchacie problémy, tak by bola blbosť si to všetko hradiť zo svojho. Nech ti aspoň niečo tento náš "úžasný" štát prispeje. Veď potom by si mi mohla dať vedieť, ako si dopadla. Som zvedavá, či sa ti to podarí vybaviť a či navštíviš kúpele.

zlatica99
18. júl 2019

@tapala prosím ťa nebuď taká skeptická! Raz to vyskúšaj a uvidíš, že ti tam pomôžu a že jednoducho stačí aj raz do roka, keď nemajú ľudia finančné prostriedky na to, aby chodili častejšie.

liesik
18. júl 2019

@1natasa1 bolo tam úplne mega úžasne, všetko bolo skvelé, krásna izba, prístup, úžasné procedúry aj animácie. Ja si myslím, že pomôžu, tri týždne 🙂

tapala
18. júl 2019

@zlatica99 v poriadku, mozno niekedy skusim, nateraz sa na to necitim.

1natasa1
19. júl 2019

@liesik to rada čítam, že je tam tak dobre. Normálne sa už začínam tešiť a to pritom ešte ani neviem, či mi nejaké kúpele schvália. A nebolo ti tam dlho, keď si tam bola až tri týždne?

bibiana177
19. júl 2019

Ahojte, viete mi o tych kupeloch povedat nieco viac? Najlepsie niekto kto bol priamo v nejakych?

ela_79
19. júl 2019

@bibiana177 s deťmi som bola tri roky po sebe v lucivnej. Pomohlo velmi,až tak že už tri roky fungujú bez antihistaminik a tak už nárok na kúpele nemáme. Nielen samotné procedúry ale aj techniky ako konvickovanie nosa, ktorú si osvojili a vždy keď je niečo vo vzduchu tak sa nos preplachuje konvickou ráno večer a potom v ňom alergény nerobia šarapatu. Pravda do Tatier chodíme aj naďalej. Ďalšia vec čo veľmi pomáha je aktivita vo vode , ak trebárs plavas tak nad vodou je vlhkosť a intenzívnym dychanim vlhkého vzduchu pri športe sa pľúcka pekne prečistia. Podobný efekt má korčuľovanie a vlhkosť nad ľadovou plochou.

jana208
19. júl 2019
nikoll29
22. júl 2019

@bibiana177 ahoj. Neviem, ci hladas kupele pre dospelych alebo pre deti? Hm? To si ujasnime hned teraz na zaciatku aby nedoslo k nejakemu nedorozumeniu. Lebo napriklad ja ti viem poradit kupele pre dospelych, kedze sama mam dychacie problemy. A pre deti ti tu zase poradila ela.

bibiana177
22. júl 2019

@nikoll29 ja hladam pre dospeleho, pre seba, som silny astmatik, nic mi uz nepomaha.

nikoll29
23. júl 2019

@bibiana177 tak v tom pripade ti mozem poradit. Bola som 2-krat v kupeloch Lucky, kde sa liecia aj dychacie problemy, kedze tieto kupele sa nachadzaju v krasnom horskom prostredi. Ja som silny alergik, liecim sa na alergiu uz 10 rokov a preto mi doktorka navrhla kupele, lebo som na to mala fakt narok. Vyskusaj sa aj ty spytat svojho lekara, ci by si mala narok aby ti ich preplatila poistovna a ked tak si ich zacni vybavovat. Uvidis, ze po kupeloch sa budes mat lepsie. Oni sa ozaj dobre staraju o svojich pacientoch, ktory su u nich na lieceni!!!

zlatica99
23. júl 2019

@tapala okey, veď ako ty myslíš. Nikto ťa do toho nenúti. Tak ti prajem pekný zvyšok dňa, drž sa!

bibiana177
23. júl 2019

@nikoll29 super, zajtra pojdem za OL a opytam sa ci mam narok na nieco taketo a ci mi da papier a ak ano, pojdem na poistovnu so ziadostou, uvidime 🙂 Kazdopadne dakujem a tebe sa tam teda pacilo jo?

hrehusa
23. júl 2019

Ja tiež môžem len odporúčať, kúpele boli naj vec čo som kedy pre seba urobila. Posledné dva roky som si polovicu hradila sama, ale aj tak!

nikoll29
25. júl 2019

@bibiana177 chod a budes este mudrejsia. Doktor predsa len najlepsie pozna tvoj zdravotny stav a bude vediet posudit ci ano alebo nie. Mne sa velmi pacilo. Do inych kupelov by som uz ani nesla. Vsetko mi tam vyhovovalo.

zlatica99
26. júl 2019

@hrehusa je super, že si sa prišla podeliť s nami o tvoje skúsenosti. Veľmi sa teším aj na podrobnosti😉🙂

hrehusa
29. júl 2019

@zlatica99 jasné ja kľudne zodpoviem všetky otázky. Aj tento rok idem, vlastne za dva týždne mi začína pobyt. Možno bude moja skúsenosť užitočná a niekto sa práve preto rozhodne taktiež pre pobyt v kúpeľoch.

zlatica99
30. júl 2019

@hrehusa tak nám teda povedz kam do kúpeľov ideš😉🙂

hrehusa
30. júl 2019

@zlatica99 vieš čo ja idem do Lúčiek, je tam super, skvelí personál, veľmi sa mi tam páči.

moncurienula
31. júl 2019

Ja som bola raz, zatial sa nechystam, ale mne sa pacilo bola som aj s kamaratkou.

zlatica99
8. aug 2019

@hrehusa o tom mi teda viac ani nemusíš písať, keďže aj ja som už u nich bola na liečebnom pobyte. Presne viem, akí sú😉🙂 Ja som sa tam cítila tiež veľmi dobre a hlavne mi tam aj po zdravotnej stránke pomohli. Poskytujú kvalitné služby🙂

hrehusa
8. aug 2019

@zlatica99 fakt? super a kde si bývala?

zlatica99
8. aug 2019

@hrehusa áno, áno😇🙂 Bola som ubytovaná v Dependance Maja***. Toto ubytovanie síce nebolo prepojené s hlavnou budovou a musela som chodiť cca nejakých 350m ale mne to vôbec nevadilo. Bolo to pekné ubytovanie, čisté a to mi úplne stačilo. A ty si bola kde ubytovaná?