Lieky na bolesť brucha u novorodencov
Ahojte,
Doktorka mi odporučila tri lieky
Probiotiká
SAB simplex
A ešte jedno
Ale nepochopila som. Že či mu mám dávať aj probiotiká aj sabsimplex povedala že 10 kvapiek SAB simplex a niekoľko kvapiek probiotiká.
Áno dávať obojo. Probiotiká sú ako keby vitamíny a sab simplex je vyslovene na prdíky. Aby ho bruško nebolelo
@dominima a vedeli by ste mi povedať, že ktoré sú to? Pretože na google mi vyskočilo viacero aj probiotík aj SAB simplex. Poradňu mame až o dva týždne
A Espumisan kvapky nespomínala? U mojich zabrali tie.
A Espumisan kvapky nespomínala? U mojich zabrali tie.
@dominima
@heminepa vďaka ☺️
@lenkakravcova myslím že nie, dala mi jeden leták jedny kvapky musím pozrieť ako sa volajú
Pegaso nám odporučila. Nemáte skúsenosti?
My sme dávali probiotiká probiofix baby (teraz dávam biogaiu lebo sme ju dostali) a sab simplex na prdky (teraz dávam espumisan) 😁
My sme dávali probiotiká probiofix baby (teraz dávam biogaiu lebo sme ju dostali) a sab simplex na prdky (teraz dávam espumisan) 😁
@dominima a prečo ste menili? Ak ss môžem spýtať 🙂 dakujem
Pegaso nám odporučila. Nemáte skúsenosti?
@anonym_autor aku máte skúsenosti s pegasom?
Nasa ma espumisan kvapky, od lekara ma este nejake mini klystir aplikatory a probiotika.
@anonym_autor aku máte skúsenosti s pegasom?
@knikoleta nemáme skúsenosť. Osvedčil sa nám babycalm. Už mu koliky chvala bohu ustúpili. Dávam mu už len na večer kvapky.
Teraz sa smejem mojim témam. Ako som nič nevedela. 🤣🤣🤣

Áno dávať obojo. Probiotiká sú ako keby vitamíny a sab simplex je vyslovene na prdíky. Aby ho bruško nebolelo