Lieky na podporu imunity u detí
Ahojtr mamicky chcela by som porafit ake kvalitne vitaminy davate detom. Mame 3 deticky 8, 4, 2. A byvaju casto chote. Vlastne od tej doby co prostredna dcerka nastupila do skolky. Chcela by som investovat do kvalitnych vyrobkov na imunitu deti. Davali sme min rok imunoglukan no za mna vyhodene peniaze. Vifamin c davam kazdy den. Choroby nas teda neobchadzali.
Uz som zufala. Stale behame po doktoroch.
Dakujem krasne
D
Dakujem.za kazdu radu.
Velmi si to vaiz
@denisse1311 ahoj my tak podobne - deti 7,4,1. Už som všeličo pokúšala, stále choroby dokolečka. Aj arko aj glukan, kadejaké prevencie a prd platné. Minulý rok som toľko peňazí vyhodila za lieky že som sa po lete zaťala že koniec, NIČ navyše im nekúpim, len to čo doktori povedia a kašlem na to. Jedine čo dávam keď sa mi zdá že začína sopel je vitamín c, morská voda a cibuľový sirup. A vieš čo? Rovnako sú choré ako predtým. Akurát som ušetrila za všetky tie kraviny peniaze. Takže za mňa - treba to vydržať a keď vyrastú, choroby pominú. Najstaršia sa z choroby už relatívne rýchlo otrasie.
@denisse1311 Nam sa osvedcila kvalitna strava, malinko cukru, haldy zeleniny, u nas hlavne bez mlieka - to dceru tak zahlienovalo ze vkuse kaslala a soplila. Odkedy jej do skolky varim sama, je to s chorobami neporovnatelne lepsie. A kvalitne detske probiotika este.
@denisse1311 my pouzivame prirodne vitaminy kids od forever a su aj chutne
Ja dám deťom prírodny sirup čučoriedkovy a veľmi chuti, navyše sa držíme zdravi😉
@denisse1311 skusiki sme csetko mozne.
Zabralo Colostrum LR.
ahoj ja davam mojim prirodne doplnky ..som spokojna ak chces pis poviem viac
Ahoj... Colostrum od firmy Essens... môžu ho detičky od 3 rokov...veľmi účinné a hlavne bez chémie..
Ja odporucam ak su deticky naozaj casto chore pit aloe vera gel, ten je vynikajuci na imunitu nie len deti ale aj dospelych a takisto vitaminy kids, firma forever. Moja starsia dcerka (2rocna) uziva obe veci a sme velmi spokojni 😊
@denisse1311 ja dávam deťom na podporu imunity žuvacie multivitaminy od Nutrilite (tie im veľmi chutia) a v prechodnom období dopĺňam aj Narosan tropic alebo Narosan čučoriedkový. No a ako prevenciu im robím kúpele s Tymianovou esenciou od Just. Deti sú zdravé (5,9). Dcéra je už stvrtacka, ale kvôli chorobe školu nevymeskala.
Oscillococcinum jedna tuba 1x za tyzden mozu aj najmensie deti rozpustit vo vode pozor iba na plastovej lyzicke.... Inak tu tubu podla navodu pod jazyk vycmulat 15min po jedle alebo hodinu pred jedlom. Tiez davame od asi 1r nakvapkanu citronovu stavu z bio citrona kazdy den na lyzicke.... Mala ma 4.5r a chora zatial nebola ani zo skolky nic nedoniesla
@doda818 a do skôlky chodí? počkaj si toto obdobie.

Arko defenses - existuje pre deti do 6 r. (Kids) a pre dospelých a deti od 6.