icon

Lietajúca muška v oku

baja_24
14. okt 2021

Dobry den, prosim Vas o radu, mam 25 rokov a uz zhruba 3 tyzdne mi v lavom oku akoby poletuje cierna muska/bodka v smere zraku, inymi slovami, vsade kde pozriem, tam sa ta bodka premiestni. Nosim okuliare na dialku, uz som si co to precitala na internete a mozny zakal sklovca postihuje skor starsich ludi, cize je mala pravdepodobnost, ze by som to mala (ale moze byt) . Som z toho dost nervozna, lezie mi to na nervy pri praci, soferovani, beznych cinnostiach proste...Som objednana k ocnej, ale az na koniec novembra, preto hladam nejaku docasnu pomoc v podobe kvapiek, vitaminov, proste hocico. Budem vdacna za akukolvek radu

Strana
z2
1mina
15. okt 2021

@baja_24 jasne moze dat vediet.... ja sa teraz chystam na take "turne" ocnych ak mi to vide 🙈 v novembri som objednana k mojemu ocnemu tam hlavne ma sleduju pre podozrenie na zeleny zakal, ale stale je to rovnake tak verim tomu ze sa nic nezmenilo snad, ostala mi aj hrcka na oku po jacmeni a ked som volala.ze nemozu ma objednat na ten isty den musim potom zas novy termin mat aby toto vyriesili zakrokom 🙈 ked toto poriesim objednam sa do ba konecne som sa odhodlala na operaciu dioptrii...plus l tomu zakazdym strazenie pre deti noooo uz aby aom to.mala.vyriesene

martina717
3. jún 2024

@baja_24
Dobrý deň.
Ako ste na tom s tými muskami v oku? Boli ste s tým pri Dr.? Zvykli ste si na to?
Ďakujem.

slovakboy
3. jún 2024

@baja_24 ja to mávam vždy keď som pri mori a plávam. Ale po navrate domov mi to vždy odíde najprv sa tie vlákna zmenšia a potom odídu.

Strana
z2