LR sprej prvej pomoci
Prosím Vas baby skúšali ste už dat tento sprej pri nádche a kašli dietatu do roka?mala ma 9m..zacala pikaslievat a sopliť..tak ci jej to neuškodí ked jej to dam do trosku vody vypiť ako tam píšu dva streky do napoju..ak je kašeľ.Dakujem
Ahoj, s LR Spolupracujem cez 5 rokov a z osobnej skúsenosti pri 3 deťoch aj zo skúseností iných mam deťom kľudne môžeš, aj takým malým. Pomáha pri prevencii aj počas liečby, treba striekat podchvíľou aj každú 1/2 hodinu. Vieš ho použiť vnútorné (hrdlo, uši,) aj vonkajšie od odreniny až po stipacne ci popáleniny aj od slnka. Proste načo ta len napadne.
Ak budeš potrebovať pošlem ti leták na čo všetko sa dá využiť 😉
Ja som ho prvykrat podavala ako 5mesacnej, vobec sa nemusis bat, do nosteka som jej davala na vatovej tycinke, iba som jej ho nou povytierala, ked uz bola vacsia, tak som jej ho tam aj strekla. Do pusinky som striekala, detom to velmi chuti.Ak je uz choroba rozvinuta, treba aplikovat ozaj casto. Ja som k tomu uzivala aj kolostrum,kedze som kojila, dostalo sa jej cez mliecko. Od 10 mesiacov sme aplikovali uz kolostrum priamo. Pisem svoje skusenosti a skusenosti mojho okolia, kedze u nas sa choroba pritrafila len 2x a zachránilo nas to pred komplikáciami a atb. Je to tema na dlho, ak je v okoli LRak, odporucam debatu.
@deginko dobrý deň ja som spokojna s sprejom ja s LR pracujem a používam ho na všetko ak tak tu je kontakt +421 918 128 170
A moj fb Lucia Luci Alissa
@deginko my ho používame už 5rokov do nosa(namiesto kvapiek). A vlastne na všetko ho používame. Super prípravok 😉
Koľko stojí ten spray v LR?
@deginko Ahojte,
ak je tu niekto z okolia Prievidze a má záujem o výrobky LR alebo si chce privyrobiť, prosím kontaktuj ma na fb - Sabína Ložeková alebo mi zavolaj na 0903509865.
Samozrejme ak nie si z okolia PD, môžeš ma taktiež kontaktovať. Rada ti poradím a všetko vysvetlím! 🙂
Ahojte 😊 ak ste z okolia Bratislavy a mali by ste záujem o produkty z LR alebo poradenstvo rada Vám pomôžem, kľudne mi napíšte na e-mail: jarmilka.gralovicova1995@gmail.com

Ahoj.ja ho mam doma.
S detmi skusenost nemam ale pokial nie je vysöovene alergicka tak nemal by byt problen.
Vstrekni jej priamz do pusinky,nie do vody.
Tam ide o to aby sa to kontaktovalo s hrdlom,ci ustnou dutinou.
Ja nosim sprejik v kabelke a striekam cadto do ust,nakolko prichadzam do uzkeho kontaktu s mnohymi ludmi...
Inak ten sprej je skor ako prevencia.
Neviem ci zaberie ak uz je babo chore.ale skus.nic jej nebude,myslim