icon

LR sprej prvej pomoci

deginko
27. sep 2017

Prosím Vas baby skúšali ste už dat tento sprej pri nádche a kašli dietatu do roka?mala ma 9m..zacala pikaslievat a sopliť..tak ci jej to neuškodí ked jej to dam do trosku vody vypiť ako tam píšu dva streky do napoju..ak je kašeľ.Dakujem

osky
28. sep 2017

Ahoj.ja ho mam doma.
S detmi skusenost nemam ale pokial nie je vysöovene alergicka tak nemal by byt problen.
Vstrekni jej priamz do pusinky,nie do vody.
Tam ide o to aby sa to kontaktovalo s hrdlom,ci ustnou dutinou.
Ja nosim sprejik v kabelke a striekam cadto do ust,nakolko prichadzam do uzkeho kontaktu s mnohymi ludmi...
Inak ten sprej je skor ako prevencia.
Neviem ci zaberie ak uz je babo chore.ale skus.nic jej nebude,myslim

smoni
28. sep 2017

Ahoj, s LR Spolupracujem cez 5 rokov a z osobnej skúsenosti pri 3 deťoch aj zo skúseností iných mam deťom kľudne môžeš, aj takým malým. Pomáha pri prevencii aj počas liečby, treba striekat podchvíľou aj každú 1/2 hodinu. Vieš ho použiť vnútorné (hrdlo, uši,) aj vonkajšie od odreniny až po stipacne ci popáleniny aj od slnka. Proste načo ta len napadne.
Ak budeš potrebovať pošlem ti leták na čo všetko sa dá využiť 😉

deginko
autor
28. sep 2017

@smoni ano ďakujem ak môžeš posli mi ho...pytam sa hlavne preto lebo na stránke jedného LR predajcu ma napisane,zeby ho nemali používať ani dojciace matky teda tam písal o aloe géle co je tak som neni istá.

inge34
28. sep 2017

Ja som ho prvykrat podavala ako 5mesacnej, vobec sa nemusis bat, do nosteka som jej davala na vatovej tycinke, iba som jej ho nou povytierala, ked uz bola vacsia, tak som jej ho tam aj strekla. Do pusinky som striekala, detom to velmi chuti.Ak je uz choroba rozvinuta, treba aplikovat ozaj casto. Ja som k tomu uzivala aj kolostrum,kedze som kojila, dostalo sa jej cez mliecko. Od 10 mesiacov sme aplikovali uz kolostrum priamo. Pisem svoje skusenosti a skusenosti mojho okolia, kedze u nas sa choroba pritrafila len 2x a zachránilo nas to pred komplikáciami a atb. Je to tema na dlho, ak je v okoli LRak, odporucam debatu.

deginko
autor
28. sep 2017

@inge34 super ďakujem tak teda skúsim streknúť do hrdielka malej..ona ma teraz prvýkrát soplík..nakazil ju priatel..a začala trolinku kašlať vôbec nie dáko extra ale chcem to podchytiť aby nebolo aj hrdlo z toho atd..nostek cistim s phydiomerom ale skúsim aj s LR

inge34
28. sep 2017

@deginko
Nepoznam ten phydiomer, zrejme nieco z lekarne, my uz odtial nepouzivame takmer nic. Co sa kasla tyka, ja by som uz kolostrovala o dusu pri prvom naznaku😉. Nie som si ista, ci len so sprejom sa kasel da zvladnut.
Drzim teda palce a prajem skore uzdravenie.

deginko
autor
28. sep 2017

@inge34 malo byt physiomer..jj z lekárne,ale je to čista morska sol na beznu hygienu nosa aj na soplíky pekne uvolni a všetko vytečie. Idem hneď dat malej LR uvidíme 🙂ďakujem

alissalucia
4. sep 2019

@deginko dobrý deň ja som spokojna s sprejom ja s LR pracujem a používam ho na všetko ak tak tu je kontakt +421 918 128 170
A moj fb Lucia Luci Alissa

petruska19
4. sep 2019

@deginko my ho používame už 5rokov do nosa(namiesto kvapiek). A vlastne na všetko ho používame. Super prípravok 😉

lenadka
4. sep 2019

Koľko stojí ten spray v LR?

smoni
5. sep 2019

@lenadka 20e za 400ml

sabinalozekova
19. okt 2020

@deginko Ahojte,
ak je tu niekto z okolia Prievidze a má záujem o výrobky LR alebo si chce privyrobiť, prosím kontaktuj ma na fb - Sabína Ložeková alebo mi zavolaj na 0903509865.
Samozrejme ak nie si z okolia PD, môžeš ma taktiež kontaktovať. Rada ti poradím a všetko vysvetlím! 🙂

jarush20
3. dec 2021

Ahojte 😊 ak ste z okolia Bratislavy a mali by ste záujem o produkty z LR alebo poradenstvo rada Vám pomôžem, kľudne mi napíšte na e-mail: jarmilka.gralovicova1995@gmail.com

jasmika
14. dec 2021

@smoni prosím vás môže sa LR sprej prvej pomoci strieknut 2 týždňové mu bábätku do úst? Boli sme strihať uzdičku tak nech sa jej to zahojí co najskor