icon

Lymphomyosot na liečbu uzlín

palculienka187
4. nov 2013

ahojte maminky,prosím vás poradí my niekto,či zaberá na uzlinky-hrčky LYMPHOMYOSOT kvapky,malá má vzadu na hlávke niekoľko,aj za uškom a už som jej našla aj na krku jednu a veľmi sa bojím,lebo ich má už dlho a vôbec jej nemiznú,doktorka jej raz zobrala krv a urobila klasické testy,ktoré boli dobré a boli sme aj na sono,snimi,ale vtedy mala ešte len dve a boli vporiadku,ale odvtedy sa jej hocikedy zväčšia,hlavne ked jej idú zúbky alebo je chorá,mne sa to nepáči,ved predsa zdravý človek by nemal mať po sebe toľko hrčiek,už chcem zmeniť aj doktorku,lebo táto nič nerieši,povie my len to deti mávajú,to zmizne,ale jej stále nejaká skôr pribudne ako zmizne,a malá je ešte vposlednej dobe,troška viac unavenejšia ako inokedy,je dosť bledučká a aj očká má také akoby bola chorá,už možno aj ja hľadám kadečo,lebo sa bojímale ked v poslednej dobe sa na nás všetko váľa,tak sa bojím,aby aj jej niečo nebolo,ak sa nájde niekto kto my poradí ohľadom tých kvapiek bude rada,dakujem,pekný dník

palculienka187
autor
13. nov 2013

naozaj sa nenájde nikto kto my porADí,ako na tie hnusné uzliny??????????????

stankot
10. jan 2014

@palculienka187 mne lekarka poradila octanovu mast a predpisala ketonal gel...nie je nahodou chudokrvna?lebo moja je a tiez je bleda,ocka opuchnute a tak....uz berieme zelezo kvapky maltofer....

dahra
10. jan 2014

Mala ma cca od 2.mesiaca vzadu v zahlavi na lavej strane hlavky, kde konci lebecna cast hrcku, tiez s tym nic nerobia. Ona sa nezvacsuje. Mam pocit, ze je trosku mensia. Mne sa zvykla urobit obrovsa hrca za uchom, ked som bola prechladnuta a podobne, ale uy davno som ju nemala, nic som na to nepouzivala, lebo som vedela, ze prejde zapal, zmizne hrca.

jo111
10. jan 2014

@palculienka187 lymphomyosot nie je vhodny pre deti kvoli obsahu alkoholu. Ja s nim mam velmi dobru skusenost ale pre deti skor nie. Treba zistit tu moznu chudokrvnost, ak nie si spokojna s lekarkou zmen ju a poziadaj o vysetrenia. Este ma napada lymfodrenazna masaz ale to si musis zistit ci je ok pre deti.
Mozno by nebolo od veci upravit stravu aby sa nakopla imunita a ak sa potvrdi chudokrvnost.

verjurci27
4. sep 2014

@palculianka187 @dahra
ahojte, riesili ste nejako tie uzlinky? moja malicka ma dva roky a tiez ma presne jednu uzlinku cca od jedneho mesiaca tam kde dcerka dahry. teiz sa zvacsuje ked je chora. lekar tvrdi, ze je to v poriadku. ja som z toho samozrejem nervozna. pomohli tie homeopatika? lebo mne ich tiez odporucili 2 x 5 kvapiek.dakujem

kafedame
4. sep 2014

To je zaujímavé...môj maličký to má od minulého roka,presne na vianoce som mu našla za uškom,na tej kosti takú hrču.Boli sme s tým u doktorky,tiež nám povedala,že to mizne,nie je to nič vážne,že to deti majú ked sú choré.No,dala nám mastičku,nepomáhala,potom nasledovali odbery krvy,tiež sme mali všetko v poriadku.Tak to už pani doktorka dalej neriešila.Ale aj ja vidím,že tá hrčka pomaly,ale iste rastie malému....Som aj ja z toho už nespokojná,bojím sa oňho,ale neviem čo mám robiť dalej,zasa ísť k doktorke?