icon

Uzliny pri chorobe

4. okt 2023

Zdravím majú aj vaše deti toľko “hrčiek” uzlín na krku pri chorobe ? Že ich hmatate ..keď nieje chorá ma ich len také menšie ale ma ich dosť ..pri chorobe sa jej zväčšujú dosť ..majú to aj vaše deti tak ?

denkabemommy
•
4. okt 2023

Na biológii si chýbala na ZŠ? Áno, všetci ľudia to tak majú, že ich lymfatický systém bojuje s chorobou a to spôsobuje zväčšenie uzlín 🙃

stellarstar
•
4. okt 2023

Počas choroby je to normálne stačí na nete naštudovať

autor
•
4. okt 2023

Áno len aj keď nieje chorá tak ich tam ma ..

gajdosovci
•
4. okt 2023

Aj môj syn má jednu na krku, bola som aj na sono s nim, uzlina bola v poriadku. Prešlo 2 roky a uzlina je na krku stale.

denkabemommy
•
4. okt 2023

Áno, lymfatický systém bude mať v tele aj bez choroby🙈, áno aj "abnormalita" zväčšených uzlín je normálna a ak sa ti niečo nezdá, tak potrebuješ vyšetrenie u hematológa a usg uzlín, my tu môžme len leštiť veštecké gule

autor
•
4. okt 2023

Pýtala som sa ci mate skúsenosť že to majú aj vaše deti takto ,nie ci máte doma veštecke gule ,tu sa niečo opýtať 👏

dzulli1980
•
4. okt 2023

Moja dcéra napríklad ešte pri žiadnej chorobe LU zväčšené nemala ... každopádne, ak ich má väčšie aj mimo choroby, minimálne by som konzultovala s Dr., až také normálne mi to nepríde.

autor
•
4. okt 2023

@dzulli1980 no veď ,ale tak tu človek už rovno na biológii chýbal keď sa opýtam 🙂