Má dcéra horúčku a kašeľ, navštíviť pohotovosť?
Dobrý večer prosím Vás chcem sa opýtať lebo v dnešnej dobe už človek nevie kedy ísť s dieťaťom na pohotovosť. Dcéra 12r má už od piatku horúčky do 39,7 pridružili sa aj kašeľ s bolesťou na hrudi pri kaslaní aj sopel. Je slabá nevládze ani chodiť.
Samozrejme v piatok som komunikovala s lekárskou ale neviem prečo je teraz taký sprostý zvyk iba cez mail a fotky.
Doktorka napísala že znižovať teplotu a to je v podstate všetko.
Samozrejme že jej budem dnes písať mail ale ona si ho prečítať až zajtra ráno a kým odpovie či máme prísť (minule jej to trvalo celý deň a až na druhý deň nás zobrala) ale o to bude riešiť cez mail a fotky že naordinuje lieky.
Mňa s tohto vyšetrovania ide poraziť.
Tak moja otázka znie prosím mám ísť s dcérou na pohotovosť, alebo je to niečo čo vydrží kým si to doktorka prečíta a zoberie nás.
Možno niekomu sa to zdá za hlúpu otázku ale pri dnešnom systéme už naozaj neviem.
Dakujem
Ako je dcérke?

No ja by som na tú pohotovosť šla,teda možno ste už aj boli.
3 dní vysoké horúčky bez úľavy je zaberak na srdce a celý organizmus...
Áno, samozrejme že sú rôzne virózy,kedy vysoká teplota môže byť aj 3 dní,ale nie zase 40tky skoro....
Toto mi skôr pripadá na bakteriálny pôvod,zápal...
S dcérou som sa takto trápila,aj to sme boli u dr, nič jej skoro nedala,(piatok) ,crp mala nejak okolo 40-50 a v nedeľu keď horúčky okolo 40 neklesali,šli sme na pohotovosť.
Crp nejak 150 či koľko mala, dehydrovana a nechali si ju v nemocnici.nasadili ATB....(6r mala )
Tak niekedy lepšie radšej sa prehnať,hlavne keď sú vysoké horúčky....a nech si niekto frfle ako len chce