icon

Má nádcha vplyv na operáciu dieťaťa?

anninna30
28. sep 2025

Ahojte, dcéra 3r má ísť na operaciu za 10 dní ale predvčerom začala sopliť. Je to uz druhy termín, prvý nám nevyšiel lebo mala v ustach zápal. Boli ste niektorá v podobnej situácii? Mám ju rovno preobjednať alebo ak sa dolieci vezmú ju? Za 10 dní podla mňa bude v poriadku ale v papieroch je písané že má byť 3 týždne zdravá... nechodila ani do školky aby sa nenakazila a aj tak ochorela.. pride mi nemožné aby dieťa bolo zdravé v tomto období 3 týždne vkuse.. 😌

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
majkabr
28. sep 2025

Ja som bola operovať malej 3 ročnej nosne aj ustne mandle a mala totalny sopel a nadchu a zoperovali. Čosi pohundrali. že nebola zdravá ale zoperovali a bolo.

anninna30
autor
28. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 iba mala tukova hrčka na tvári- idu jej to vybrať, možno to bude trvať 5 minut..

anninna30
autor
28. sep 2025
@majkabr

Ja som bola operovať malej 3 ročnej nosne aj ustne mandle a mala totalny sopel a nadchu a zoperovali. Čosi pohundrali. že nebola zdravá ale zoperovali a bolo.

@majkabr a boli ste v BA alebo inde?

janinah
28. sep 2025

Normalne ju chystajte ma operaciu,predoper.vyš.atd..
O 10 dni nik nevie ako bude,vedia ju zrusiť aj minutu pred zakrokom ak to rozhodne operater ci anesteziolog.Ale velmi pravdepodobne zoperuju aj s cirym soplikom,ak bude bez zvys.teploty.
Som clovek z oper.saly.

janinah
28. sep 2025

2t pred op.by nemala brat ATB,toto môze vadit

majkabr
28. sep 2025
@anninna30

@majkabr a boli ste v BA alebo inde?

@anninna30 V ZA

anninna30
autor
28. sep 2025