icon

Má niekto skúsenosť s nerovnou ciarkou nad riťkou?

nina88
20. júl 2010

Prosim o radu, pripadnu podobnu skusenost, bola u nas doktorka na prvej poradni a dost ma vystrasila, vraj malemu nejde rovno nejaka ryha nad ritkou a moze to znamenat nejaku vadu klbov, uvidime na sone bud. tyzden,ale dovtedy sa asi zblaznim... ☹

trpezliva
20. júl 2010

hm, to co je za doktorku...ja by som sa urcite neplasila, pockaj si radsej na nazor ortopeda. kuknem tu ciarku nad ritkou, ked sa mala zobudi.

bec
20. júl 2010

tiez by som nepanikarila. Ortoped to posudi. A hlavne ako pise trezliva, to co je za dr. takto ta vystrasit.

didiana333
20. júl 2010

ja mám tu čiarku tiež nakrivo.... 😀 😀 😀 a nič mi nieje...to čo za doktorku máte???

mapa
20. júl 2010

😀 😀 😀 krivu ciarku nad ritkou mam od narodenia aj ja a cela rodina sa na tom dobre bavila a bavi do dnes 😀 🙄 😅
v detstve som behala, skakala, hrala hadzanu, hokej a futbal s chalanmi, bicyklovala a chvala Bohu som nikdy ziaden problem s klbami nemala a nemam... tiahne mi na 30... preto absolutne neriesim uplne rovnako krivu ciarku nad zadockom mojho pokladu... asi je to dedicne a aspon si ritku mojho babetka spoznam aj medzi 1000 kou dalsich 😀 😀 😀 a rodinna zabava pokracuje 😀

neurologia
20. júl 2010

to je co za doktorku??? moja mala ju ma tiez nakrivo a s klbikmi sme nemali ani najmensi problem-a ani sme nikdy nebalili na siroko 😉 pockaj so na nazor ortopeda...a neplas sa zbytocne 😉

ncora
23. júl 2010

No tak podla mna ziadnu paniku..moj syn ma 1rok aj 7mes a tu ,,ciarku nad ritkou,, mame nie ze nerovnu ale rozdvojenu...ako dvojzuba vidlicka.... 😀 ma ju tak od narodenia aj uplne v poriadku...to by ma potom zaujimalo co by nanu povedala tvoja doktorka.. 😀

danulicek
23. júl 2010

aj ja ju mam nakrivo a vobec nemam ziadne zdravotne problemy kvoli tomu 😉 a ako tu uz bolo spomenute vyssie, aj u nas doma si zo mna robili srandicky kvoli tomu, ked som bola mala...ale co uz...je to proste vynimocnost 😀

strapco13
23. júl 2010

nevie, ze by ta kriva ciarka mala robit nejaky problem..problem s klbami k´je skor vtedy ked ryha pod zadockom nie je v rovnakej vyske na oboch stranach
moja sesterka ma nedonosene dvojcata a maju ryhu nad zadoskom krivu..rovnako 😀 ..klbiky maju uplne OK

vikusik
9. nov 2012

aj môj synček ma kryvu čiarku a boli sme aj na sono a všetko je okej 😀 to je normalne bolo babo pritisnute v brušku a ostala pokrčene,bude to okej neboj ono ked trocha priberie a naberie podkožny tuk nebude nič vydieť môjmu Šimonkovy už mizne 😀