Má niekto skúsenosť s nerovnou ciarkou nad riťkou?
Prosim o radu, pripadnu podobnu skusenost, bola u nas doktorka na prvej poradni a dost ma vystrasila, vraj malemu nejde rovno nejaka ryha nad ritkou a moze to znamenat nejaku vadu klbov, uvidime na sone bud. tyzden,ale dovtedy sa asi zblaznim... ☹
tiez by som nepanikarila. Ortoped to posudi. A hlavne ako pise trezliva, to co je za dr. takto ta vystrasit.
ja mám tu čiarku tiež nakrivo.... 😀 😀 😀 a nič mi nieje...to čo za doktorku máte???
😀 😀 😀 krivu ciarku nad ritkou mam od narodenia aj ja a cela rodina sa na tom dobre bavila a bavi do dnes 😀 🙄 😅
v detstve som behala, skakala, hrala hadzanu, hokej a futbal s chalanmi, bicyklovala a chvala Bohu som nikdy ziaden problem s klbami nemala a nemam... tiahne mi na 30... preto absolutne neriesim uplne rovnako krivu ciarku nad zadockom mojho pokladu... asi je to dedicne a aspon si ritku mojho babetka spoznam aj medzi 1000 kou dalsich 😀 😀 😀 a rodinna zabava pokracuje 😀
to je co za doktorku??? moja mala ju ma tiez nakrivo a s klbikmi sme nemali ani najmensi problem-a ani sme nikdy nebalili na siroko 😉 pockaj so na nazor ortopeda...a neplas sa zbytocne 😉
No tak podla mna ziadnu paniku..moj syn ma 1rok aj 7mes a tu ,,ciarku nad ritkou,, mame nie ze nerovnu ale rozdvojenu...ako dvojzuba vidlicka.... 😀 ma ju tak od narodenia aj uplne v poriadku...to by ma potom zaujimalo co by nanu povedala tvoja doktorka.. 😀
aj ja ju mam nakrivo a vobec nemam ziadne zdravotne problemy kvoli tomu 😉 a ako tu uz bolo spomenute vyssie, aj u nas doma si zo mna robili srandicky kvoli tomu, ked som bola mala...ale co uz...je to proste vynimocnost 😀
nevie, ze by ta kriva ciarka mala robit nejaky problem..problem s klbami k´je skor vtedy ked ryha pod zadockom nie je v rovnakej vyske na oboch stranach
moja sesterka ma nedonosene dvojcata a maju ryhu nad zadoskom krivu..rovnako 😀 ..klbiky maju uplne OK
aj môj synček ma kryvu čiarku a boli sme aj na sono a všetko je okej 😀 to je normalne bolo babo pritisnute v brušku a ostala pokrčene,bude to okej neboj ono ked trocha priberie a naberie podkožny tuk nebude nič vydieť môjmu Šimonkovy už mizne 😀

hm, to co je za doktorku...ja by som sa urcite neplasila, pockaj si radsej na nazor ortopeda. kuknem tu ciarku nad ritkou, ked sa mala zobudi.