Má váš syn často zranenia?
Ahojte, ja neviem či to všetky neposedné detičky sa obíjajú ako hrušky, ale ja by som svojho syna musela obaliť do bublinkovej fólie a dať do ohradky zrejme, aby sa mi nič nestalo. Stále chodíme s nejakou modrinkou, škrabancami, vyzerá to strašne, ja už premýšľam nad tým, či si ľudia nehovoria, že ho týrame...a on sa pritom len učí chodiť a naozaj mu nemôžem byť celý deň za riťkou, tým že sme sami, tak sa to nedá. No a veľakrát napríklad sme boli traja dospelí, a aj tak spadol. .to je taká stotina sekundy.. mali ste to prosím tak aj vy? Alebo mám nešikovne dieťa? 😔
Hahahá jasné moja ma rok a pol a keby jej nohy vidí socialka tak už ju beru🤣 segrin dvojročný to isté
Ja sa bojim chodit do poradne. Fakt ked sa z nej vratim tri dni chodim so stiahnutym zaludkom a som posrata pri kazdom zazvoneni zvomceka.( ze socialka). No na moju obranu mam v mobile par videi i fotiek z urazov. A aj fakt ze moj este ani nie trojrocní chalani vedeli bicyklovat, korculovat a jeden aj lyzovat.
@petronellla87 @jesenzima bože ďakujem ženy 😅 ja fakt na ihrisku veľa takých deciek nestretávam a potom mám pocit, že na nás pozerajú a že musím každému čosi vysvetľovať.. 😖
@zuzinka888 na nás mali poznámky akurát rodina (babka, moja mama) že čo je taký dobitý 🥲
no ja mam sice dievca ale do nejakej prvej druhej triedy mala napr. nohy samu modrinu stale... skrabance, odrence, par krat aj tvar doskriabanu,, nos odreti, lice, raz dokonca tak padla z odrazacieho auta vonku v jasliach ze celyyyy nos komplet mala z vrchu osuchany... nechapem coho sa bojitee, skuste tolko behat lozit, padat, blaznit sa... jasne ze maju modriny a odreniny.. mne staci vikend makat na zahrade a som doskriabana a obita ako hruska 🙂 no skusila by nam socialka kvoli tomuto zvonit :DDD
nikomu nic nemusit evysvetlovat. Deti nechodia v bublinkovej folii, radsje nech mi lieta po vonkua chodi s obitymi kolenami ako sedi tip top oblecene dieta na stolicke, bez modrinky, s mobilom v ruke.
Ani nie, ze nesikovne, ale niekedy neviem ani, ze sa udrel. Vo stvrtok sa kupal a z boku na chrbate mal modrinu, ale riadnu, este bledu. Povedal, ze spadol. Ale tak trojrocny no povie ti. Co on vie. Predvcerom sa nato pytala ucitelka skolke manzela. Ten nevedel, lebo som ho kupala a umyvala ja tieto dni. Vcera sa pytala mna. No nevieme ani jeden, co sa stalo. Teraz to ma take modre, az zelene, na blbom mieste. Syn ma fazu, ze nas zahana, a nechce ku nam ist. Prideme pre neho do skolky a prve co sa stane nas posiela prec. Neviem co si ucitelka pomyslela. Ale jedno mi vcera vsetko nebolo. Este sme sa bavili s muzom no hadam si nemyslia, ze ho bijeme.
A nohy nonstop modre.
Keď dcéra nastupovala do prvého ročníka, tak v prvý deň bolo slávnostné privítanie prvákov a jedna jej spolužiačka vyzerala že cez prázdniny padla pod kombajn 😂 .
Moja bola do štyroch rokov taká . Boli sme raz na pohotovosti , lebo si buchla tak hlavu o zárubňu , že jej na hlave vyrastla druhá hlava 😝 a kým sme čakali v čakárni , pokiaľ nás zeború , dcéra si ešte aj rozbila koleno
Ved mas aktivne dieta. A taketo modrinky a odreninky to dokazuju. Aj ked to vypada blbo. Deti co tukaju do mobilov a kukaju do obrazoviem modriny asi nemaju- iba ak sa zkotulaju z gauca🤣🤣🤣
Ahoj, bud v klude. Ja vsetkym mavnem rukou a vravim, ze nasa (2r) je outdoorove a nie gaucove dieta a vsade lozi, beha, zakopava... kade tade modrina, skrabance, a ja to iste. Uz davno so sebou nosime 1.pomoc (voda, akutol na dezinfekciu + zastavenie krvacania, tekuty obvaz, umelu kozu a leukoplast 😁).
@aliaray1 haha presne toto hovorím aj ja - že naša Alica je taky typ nie do interiéru ale na dvor😆
Moja 19m dcéra je tiež expert. Na nose jazva, čelo buchnuté, dve modriny na líčku, oškreté ruky a koleno a nohy samá modrina.
No jasne!!! Svokra raz povedala,ze ci ho chceme zabit, furt mal modriny, odreniny. Raz sme jej ho nechali na starosti, stala pri nom a on sa drisol nad oko, o par dni o roh stola do lica. Takiiii sme boli stastniiiii s muzom 😀
Zaujimave je, ze ked som nan nedavala pozor,nic sa nestalo. Krd som stala pri nom,spadol. Ked sa spustil na odrazadle s velkeho kopca, nic sa neatalo, ale ked isiel popri mne pomaly po rovine, drisol a mal hrcu na cele.
Neboj, to pozna takmer kazda mama. Alebo spozna. Moja znama mala pokojnu dceru a furt sa na mna pozerala tak... no kvoli modrinam mojho syna - ze nanho nedavame pozor. A odrazu ma rovnaku druhu dceru, takze sa jej to vratilo a pochopila, ze je to neustriehnutelne.
No moji maju 8 a 10 a vyzeraju furt dobito 🤦 ale tak hlavne ze sportuju a nesedia furt...
od 12m kedy sa zacal pustat do priestoru snad nie je tyzden, aby u nas krv netiekla. Ked nie krv, tak aspon hrca na cele, modrina cez cele lica, roztata pera.... Teraz ako zacalo byt vonku pekne, tak nonstop chrasty na kolenach. A ked uz sa nahodou, ze nedorazi na niecom, tak ho aspon postipe osa a tak.... Bez Aseptu/dezinf. a fenistilu ani nechodim z domu.
Vzdy si s muzom povieme 'a vies co? o chvilu budu dvaja :D'. Ale mame bratrancov o par rokov starsich a tam je to presne to iste. Tak nemam pocit, ze by bolo moje dieta 'nesikovne'. Furt daco, furt 🙂
Vekom sa to podľa mňa nelepsi 😅 dcéra má sedem a modrin, odrenin co ma každý deň. Naposledy hrcu nad jedným obočím lebo dostala hojdackou a na druhej strane oskreta polka tváre z úrazu o deň neskôr. Stále so smiechom vravím,že nás príde socialka skontrolovať 😅
Moji zásadne vždy pred nejakým vyšetrením ci kontrolou u lekára niekde spadli, si niečo rozbili, alebo urobili modrinu ci hrcu 🙈😆
V lete kolená a lakte im ani nesledujem, lebo to sú modriny a škrabance, stačí, ze pôjdu spolu von na dvor a lietajú tam.
Nedávno sa syn hojdal na hojdačke, dcéra podbehla mu pod nohy, takže ju v podstate nechtiac odkopol priamo na kopu štrku🙈. Oskrete dlane, lakeť. Predvčerom zase liezol na šmýkačku, akosi zle položil nohu, a ústami tresol priamo o tú hranu, čiže rozbitá pera.
Proste sú to deti, ani sa nedá ich úplne ustriehnut

Dcéra má 6 a tiež vyzerá ako keby sme ju doma bili 😃 sama modrina, škrabanec ... To, čo si ľudia myslia, mi je hlboko v .... Je to dieťa, plus športuje, takže ja už skôr len čakám, kedy príde zlomenina a iné veci ...