icon

Má vysoké CRP hodnotu u 2,5-ročného dieťaťa?

eva1235
10. máj 2024

Doktor nas poslal domov ak neskoci horucka cez vikend znova prist.. skusenost s tak vysokym crp? Dalujem

Strana
z3
sella38
10. máj 2024

Myslim, ze tu skoda kazdeho dalsieho komentara... hadzeme perly sviniam, zial....

koniarova
10. máj 2024

@mamina7070 veru. Aj keby mi to doktor House poradil, išla by som znovu inde a použila zdravý rozum.

miskamisiq
10. máj 2024

@eva1235 Určite by som s dietatom utekala do nemocnice pri takom vysokom crp aj s močom nech ide na vyšetrenie.
Pri zápale obličky mal crp 220. Vy máte CRP 200, teploty, dieťa môže byť dehydrovane. Boli sme v nemocnici 10 dní, ATB do žily plus infuzia.

lienka.7
10. máj 2024

@eva1235 tak v tomto prípade môžeš byť naozaj spokojná a usmievať sa 👍
Ak sa nedajbože niečo dietatu stane, potom tu nezabudni vypisovat....

monnci2226
10. máj 2024

jooooj no ale to si mala povedat hned to uplne meni situaciu ze to je v at a doktor bol primar... 🤦‍♀️ mas tu pomaly 3 strany skusenosti a nikto ti nenapisal ze crp nad 100 vyliecil doma ..... a tu sa jedna o 2.5 rocne dieťa... nerozumiem, bud si z nas robis standu alebo ozaj potrebujes vlastnu skusenost?... tvoje dieta, tvoja zodpovednost 🤷‍♀️

44janica44
10. máj 2024

@eva1235 aj nam po nurofene klesla zacalo to v piatok..potom sa mi uz nedala zrazit, tazko sa zrazala inak dietatu nic nebolo normalne jedlo, pilo, cikalo...na pohotovosti ma v sobotu otocili po popocuvani, ze v pondelok k svojej pediatricke a u nej crp 125 a smer nemocnica a infuzie ....vediet vtedy co viem dnes tak z tej pohotovosti bez crp neodidem ...
Cudujem sa ze ty si este nesla do nemocnice s dietatom s takymto crp... nech ma doktor akukolvek prax toto crp nad 200 pri takom malom dietati je hazard nechat ho doma.... ale tak to som ja, ked je moje dieta chore tak uz si vydupem ineho lekara a dalsie vysetrenia nieze mi hodi lieky bez urcenej diagnozy stylom "asi to bude toto...tu mate nejake antibiotika".
Ak to je zapal oblicky tak cim dlhsie bez antibiotik co na to zaberu tym horsie, zapal moze sposobit jazvy na oblicke jej zvacsenie a aj zhorsenu funkciu ... nasej kontrolovali oblicky este par tyzdnov po vylieceni ci su ok.

mamina7070
11. máj 2024

@eva1235 ako je na tom maly ? stale horuckuje ? pije a cika dostatocne?

eva1235
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3