icon

Magnetická rezonancia pre bábätka

veruska00
8. sep 2016

Ahojte! Prosím vas neviete ci sa nikde na slovensku je taka sukromna klinika kde sa robi Mri mozgu v celkovej anesteze babetka? Dakujem

janickacrazy
•
8. sep 2016

@veruska00 O súkromnej klinike neviem, ale my ked sme boli so synom na magnetickej, tak ho chceli uspať, aby sa nehýbal, mal vtedy skoro 2 roky, ale ja som trvala na tom, aby ho neuspávali, že on sa nepohne, bol veľmi rozumný, veru sa nepohol, všetci sa tam čudovali, že aký je šikovný, že ostatné deti v jeho veku museli uspať, lebo ziapali a hýbali sa.

veruska00
autor
•
8. sep 2016

Ahoj moja malá ma len 8mesiacov takze ju musia uspat ☹ mame uz termin ale az koncom novembra a to je este strasne daleko a chcela by som vediet ci existuje aj taka sukromna klinika kde sa robi aj v celkovej anesteze?!

janickacrazy
•
8. sep 2016

@veruska00 Hmm, to je ešte drobček, no to veru netuším, či niečo také existuje. Jedine sa spýtať v inej nemocnici, či by vám nedali skorší termín, ak vám to ponáhľa.

simca06022011
•
8. sep 2016

je jedno ci sukromna nesukromna, ak sa robi malym detom uspia ju vsade. Iba ak kvoli terminu si obvolas vsetky... ale bezne sa caka 3 mesiace...

m_
•
Odpoveď bola odstránená
•
veronikonv
•
8. sep 2016

Moj syncek mal MRI mozgu na Kramaroch ked mal 10 mesiacov. Cakacia doba zavisi najma od poistovne, my sme cakali vyse mesiaca, maly uz mal rezonanciu dva razy a dalsia ho caka na koncom roka.

simaaprilova
•
8. sep 2016

Mojej dcerke robili ked mala 4 mesiace a primarka mi vysvetlila ze ju neidu klasicky uspat "len" prispat.ze len na ten nevyhnutny cas co potrebuju na vysetrenie.bola len na par minut uspata a potom jej dali injekciu na prebratie.treba sa v danej nemocnici porozpravat o moznostiach.

veronikonv
•
8. sep 2016

samotna rezonancia trva 10 az 30 minut, a dieta musia uspat v narkoze tak, aby sa na velky hluk nezobudilo a ani nepohlo

tatinka
•
18. júl 2019

@veruska00 ahoj,mozem sa spytat kde ste boli na mr?akomto dietatko zvladalo?syncek ma ist o par dni na mr mozgu do Bystrice,velmi sa toho bojim,uspatia aj vsetkeho...maly ma rocik

veruska00
autor
•
20. sep 2019

@tatinka ahoj prepac ale teraz citam tvoj prispevok mi sme boli v nitre pohode to zvladla chvala bohu 🙂