Majú aj vaše deti tento rok silnú alergiu?
Maminky aj vaše deti majú tento rok takú silnú alergiu?
ano, tento rok je to zaberak pre vsetkych alergikov
Neviem co sa to deje, ale práve dnes som sa rozprávala zo susedou, ktorá pracuje na ZŠ a vravela ze silnu alergiu dokonca majú aj deti, ktoré doteraz alergie vôbec nemali.
No na nervy som 😬 malú ani do škôlky nedávam, lebo aj do očiek jej musím dávať v priebehu dňa kvapky, ide si ich vyškriabať
Aj nas chodi s ocami ako matoha - spuchnute, kruhy pod ocami, s kvapkami robi mega cirkus. Uz nech je zasa zima 😁
Ahojte aj ja sa pripajam dcerka ma tento rok tiez silnu alergiu minuly rok mala prvykrat ale ako tak to do mesiaca preslo no tento rok je to des ... ocka opuchnute, sopliky nonstop ledva fuci a opytam sa Vaaas ma taky silny ako stary hrniec kašel aj vase deticky to maju? ... co davate aky sirup? Ďakujem 🙂
Áno mame silnú alergiu.
Moje deti našťastie nemajú ale ja ano
Kycham nonstop od rána do večera svrbia ma dutiny nos aj celá tvar 🤦♀️ a vkuse vodnatý sopeľ. Čuch v prdeli. Našťastie aspoň môžem dýchať bez kvapiek
@tata1401 ja som ucitelka v skole a smrka mi tam uz takmer kazde dieta. ja som bola tiez volakedy silny alergik, ale odkedy som zacala uzivat zeleny jacmen aj chlorelu, citim sa velmi fajn. stoji to za vyskusanie.
Mám troch alergikov, sú na liečbe a práveze mám dojem že toto je prvý rok keď to nie je také extrémne zle.. samozrejme kychaju a soplia niekedy viac niekedy menej, ale lepšie ako to bolo minuly rok.. aspoň ako si pamätám..
@vera519 moji synovia mávajú kašle v zime (najstarší je na roztoče, je astmatik, najmladší ešte netestovaný ale zrejme to bude mať podobne) a berú dlhodobo flixotide a keď je extra zle tak ventolin sprej a pridávam stadatussin kvapky..
Mňa ide tento rok poraziť, 15 rokov mi stačia voľnopredajné lieky do očí, Zyrtec a aj to len keď to už nemôžem vydržať. Tento rok nula bodov, nezaberá nič.
Nosenie rúšok a protipandemické opatrenia vydávajú prvú úrodu.
Ano...teda nie moje dieta, to ma alergiu len na kravsku bielkovinu a ta vzduchom nelieta...ale ja umieram uz 3 mesiace
@alenka7777 jacmen a chlorella su super, ked si na to zvyknes 🙂 moja mama to berie uz 5 rokov a z korony sa vykopala za 3 dni (ma 74 rokov)
Ja som alergik a astmatik avsak par rokov sa neliecim, pretoze som nemala ziadne tazkosti. Uz som si aj myslela, ze sa to nejak vytratilo alebo co. Ziadne sople, kasle ani nic co ma trapilo ako teeneagerku. Ale tento rok sa to vratilo a je to hroza. Nestiham tie sople utierat, doslova mi tecie z nosa
Ja mám opačný pocit 🙂 Tento rok som to konečne dala na minimálnych dávkach liekov, a to už iba na jednom.
Ale asi záleží aj od alergénu. Ja mám veľmi silnú brezu a tá bola tento rok úplne v pohode. Asi kvôli chladnejšiemu počasiu.
Tiež som chodila na injekcie v zimnom období. Tak teraz neviem, čo pomohlo 🙂
@vera519 ahoj, píšeš, že silný kašeľ. Naši mali tiež také kašle, vždy v juni, dusili sa a nič nezabralo. Alergolog im predpisal montelukast (účinná látka) - lieky Montelukast, Monkasta, Spiromont a pomohlo... Okrem aeriusu. Plus ventolin, ked bolo neúnosné, na taky zachvatovy kašeľ. Tentorok sa nám ešte alergia neprejavila, tak nechápem, ale prádlo suším len v sušičke, vonku vôbec.

žiaľ áno