icon

Majú aj vaše deti tento rok silnú alergiu?

tata1401
12. jún 2021

Maminky aj vaše deti majú tento rok takú silnú alergiu?

Strana
z2
veronika33
12. jún 2021

žiaľ áno

misiatko81
12. jún 2021

ano, tento rok je to zaberak pre vsetkych alergikov

tehotna40
12. jún 2021

Neviem co sa to deje, ale práve dnes som sa rozprávala zo susedou, ktorá pracuje na ZŠ a vravela ze silnu alergiu dokonca majú aj deti, ktoré doteraz alergie vôbec nemali.

tata1401
autor
12. jún 2021

No na nervy som 😬 malú ani do škôlky nedávam, lebo aj do očiek jej musím dávať v priebehu dňa kvapky, ide si ich vyškriabať

zuzzzka18
12. jún 2021

Aj nas chodi s ocami ako matoha - spuchnute, kruhy pod ocami, s kvapkami robi mega cirkus. Uz nech je zasa zima 😁

tata1401
autor
12. jún 2021

@zuzzzka18 tak sme sa tešili na teplo a ani do parku nevieme ísť 😒

zuzzzka18
12. jún 2021

@tata1401 ked je doma a mam ho pod kontrolou, tak sa este da ( musi mat slnecne a po prichode umyt ruky, oci, nos). Ale v skolke ked su vonku, katastrofa 🤷‍♀️

vera519
12. jún 2021

Ahojte aj ja sa pripajam dcerka ma tento rok tiez silnu alergiu minuly rok mala prvykrat ale ako tak to do mesiaca preslo no tento rok je to des ... ocka opuchnute, sopliky nonstop ledva fuci a opytam sa Vaaas ma taky silny ako stary hrniec kašel aj vase deticky to maju? ... co davate aky sirup? Ďakujem 🙂

tata1401
autor
12. jún 2021

@zuzzzka18 presne tak sme aj my🤨kým je doma snažíme sa to držať pod kontrolou,naposledy bola 4dni v škôlke a rozobralo ju to riadne😞

tata1401
autor
12. jún 2021

@vera519 moja síce zatiaľ nekašle ale berie aerius sirup ráno a večer,ale napr.keď papá alebo pije tak riadne pachtí,čo nevie dýchať nosom😟

vera519
12. jún 2021

@tata1401 aj my mame taky sirup len som si nie moc ista bola ci to staci ? Nam kazal len 1krat za den. Aj chodite k alergologovi ci len detsky predpisal?

haanovajana
12. jún 2021

Áno mame silnú alergiu.

sszuzu8
12. jún 2021

Moje deti našťastie nemajú ale ja ano
Kycham nonstop od rána do večera svrbia ma dutiny nos aj celá tvar 🤦‍♀️ a vkuse vodnatý sopeľ. Čuch v prdeli. Našťastie aspoň môžem dýchať bez kvapiek

alenka7777
12. jún 2021

@tata1401 ja som ucitelka v skole a smrka mi tam uz takmer kazde dieta. ja som bola tiez volakedy silny alergik, ale odkedy som zacala uzivat zeleny jacmen aj chlorelu, citim sa velmi fajn. stoji to za vyskusanie.

jana_eyre_2
12. jún 2021

Mám troch alergikov, sú na liečbe a práveze mám dojem že toto je prvý rok keď to nie je také extrémne zle.. samozrejme kychaju a soplia niekedy viac niekedy menej, ale lepšie ako to bolo minuly rok.. aspoň ako si pamätám..

misinka26
12. jún 2021

@tata1401 Uz minuly rok na jesen to bol masaker a teraz opat... Snad opat liecenie aspon troska pomoze...

jana_eyre_2
12. jún 2021

@vera519 moji synovia mávajú kašle v zime (najstarší je na roztoče, je astmatik, najmladší ešte netestovaný ale zrejme to bude mať podobne) a berú dlhodobo flixotide a keď je extra zle tak ventolin sprej a pridávam stadatussin kvapky..

tata1401
autor
13. jún 2021

@vera519 zatiaľ nám to predpisuje detská dr., konzultovala som to zatiaľ s mojou alergologičkou, ktorá bude aj malú riešiť ale čakáme na možnosť lepšej spolupráce pri alergo testoch🙄🙂

vera519
13. jún 2021

@tata1401 ahoj a ake su moznosti prosim ta lebo mi dr.vravela ze len krv zobrat.

nominativ
13. jún 2021

Mňa ide tento rok poraziť, 15 rokov mi stačia voľnopredajné lieky do očí, Zyrtec a aj to len keď to už nemôžem vydržať. Tento rok nula bodov, nezaberá nič.

zuzanaam
13. jún 2021

Nosenie rúšok a protipandemické opatrenia vydávajú prvú úrodu.

elementissa
13. jún 2021

Ano...teda nie moje dieta, to ma alergiu len na kravsku bielkovinu a ta vzduchom nelieta...ale ja umieram uz 3 mesiace

elementissa
13. jún 2021

@alenka7777 jacmen a chlorella su super, ked si na to zvyknes 🙂 moja mama to berie uz 5 rokov a z korony sa vykopala za 3 dni (ma 74 rokov)

kate_cs
13. jún 2021

@tata1401 deti nie, ale ja “umieram”. Najskôr veľa pršalo, teraz dlho sucho a fúka vietor. Čakám kedy to skončí.

nikiki29
13. jún 2021

@tata1401 syn zatiaľ nie je alergik, ale ja trpím tak ako nikdy 😑

mirka438
13. jún 2021

Ja som alergik a astmatik avsak par rokov sa neliecim, pretoze som nemala ziadne tazkosti. Uz som si aj myslela, ze sa to nejak vytratilo alebo co. Ziadne sople, kasle ani nic co ma trapilo ako teeneagerku. Ale tento rok sa to vratilo a je to hroza. Nestiham tie sople utierat, doslova mi tecie z nosa

amanta5
13. jún 2021

Ja mám opačný pocit 🙂 Tento rok som to konečne dala na minimálnych dávkach liekov, a to už iba na jednom.
Ale asi záleží aj od alergénu. Ja mám veľmi silnú brezu a tá bola tento rok úplne v pohode. Asi kvôli chladnejšiemu počasiu.
Tiež som chodila na injekcie v zimnom období. Tak teraz neviem, čo pomohlo 🙂

derdia
13. jún 2021

@tata1401 ahoj my sme doteraz problemy nemali... Tento rok mam aj ja sopel uz asi mesiac v kuse a dcera tiez... Otras😏😏😏ruska asi spravili svoje.

ajsha123
13. jún 2021

@vera519 ahoj, píšeš, že silný kašeľ. Naši mali tiež také kašle, vždy v juni, dusili sa a nič nezabralo. Alergolog im predpisal montelukast (účinná látka) - lieky Montelukast, Monkasta, Spiromont a pomohlo... Okrem aeriusu. Plus ventolin, ked bolo neúnosné, na taky zachvatovy kašeľ. Tentorok sa nám ešte alergia neprejavila, tak nechápem, ale prádlo suším len v sušičke, vonku vôbec.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2