icon

Majú aj vaše deti zväčšené uzliny?

mama12345
20. dec 2011

Ahojte. Majú aj vaše detičky zväčšené uzlinky? Moja dcérka má vzadu na krku asi 4 veľkosti do 4mm a v slabinách dve asi 2mm.... toxoplazmoza negatívna a krvný obraz bol braný v auguste, doktorka sa vyjadrila, že bol v poriadku, tak ho brať netreba...CRP negatívne....inak iné problémy nemáme. V novembri mala zápal priedušiek a máva zápaly močových ciest...prosím poraďte ☹

dzudka
26. mar 2013

@laurinka2011
@laurinka2011
aj u nas vznikli uzliny po ockovani v slabinach u syna ked mal 1.3roka a vsimli sme si to po tretom preockovani prevenarom
on dostal aj prevenar aj hexavakcinu a tretie preockovanie tychto ockovani som mu rozdelila lebo po druhom furt bol chori a tak tak som podelila na dva razy ho pichali s vacsim odstupom a ☹ vznikli mu tieto uzliny ☹ nevie sa akoze z coho ale ja mam podozrenie z ockovania ☹
MMR neni ockovany a asi ani nebude uz do neho asi nedam nic kedze to tak vyzera ze je to svinstvo chemicke ktore znicilo aj imunitu dcere v 5r na preockovani infanrix polio odvtedy stale chora zapal priedusiek hnisavy zapal stredneho ucha atd cakame na imunologa je to des
a som si ista sto percent ze z preockovania ☹ lebo ockovali v juli a v auguste to zacalo zapalom priedusiek a tak dokola az doteraz vobec nechodi do skolky a bola furt chora ☹

laurinka2011
26. mar 2013

@dzudka podľa mňa je to tak,že je to z očkovania,len lekári to utajujú,že nie,my ich tiež máme stále,ale našťastie,mne nebýva chorá často,klop,klop 🤐 doteraz mala raz soplíky,aj to jej išli vtedy zúbky a ešte mala tú šiestu cgorobu a aj vtedy jej šli naraz štyri zuby tak jej to oslabilo imunitu,tak to schytala,ale ináč nič..tak dúfam,že ani nič už na ňu nepríde........a tiež sme nedali MMr očkovanie a ani nechceme dať.....

laurinka2011
26. mar 2013

@mia00 ahoj,ako vám dopadli tie odbery,ešte má malý stále tie uzlinky???

dzudka
26. mar 2013

@laurinka2011 ja som zvedava ako dopadne krvny obraz zajtra bude vysledok lebo mu novo pribudla uzlina za uchom ☹
a ockovat nedam urcite
inak je sledovany na onko teda raz sme tam boli tam mu aj sono a dobery robili iba ze lymfadenopathia a nic ine
a mame ist na kontrolu no som zvedava kedy sa nam podari zas tam objednat .... ☹

dzudka
26. mar 2013

@laurinka2011 inak mne aj dr povedala ze ano moze to byt s ockovania zvykne sa to naviazat na uzliny a co teraz inak som to citala v pribalovom letaku ale nic ine ☹ a ani to do karty nenapise ani nic 😠 len z reci do reci ale cierne na bielom mi to neda ☹

laurinka2011
26. mar 2013

@dzudka vás poslala doktorka na onko??nás nechce poslať nikam,ja som len sama od seba bola na sono,aj to my povedala,že čo vymýšľam aj krv jej zobrala len preto,že som do nej hučala a mala ju dobrú,lenže také klasické vyšetrenie,nič neukáže....

dzudka
26. mar 2013

@laurinka2011 hej ale to len preto ze ani po pol roku sledovania sa nezmensili a nezmyzli tak navela navela nas poslala...
inak kebyze tiez nehustim do nej tak nic...
a ani teraz by mu tu krv nevzala kedze mu pribudla uzlina za uchom ☹ ma asi mesiac ☹

laurinka2011
26. mar 2013

@dzudka my ich už máme viac ako polroka a ajtak stým nič nerobí,ja sa ju chystám detoxikovať a nejaké homeopatiká že sú na to tak to idem vyskúšať,zháňam si o tom rôzne info...

irenkask
26. mar 2013

@dzudka My sme sa dostali s uzlinkami až na onkológiu, ak ste nečítali tak tu http://simonka.webnode.sk/
Vtedy keď malú diagnostikovali, tak tam v Martine denne desiatkam detí vyrezávali tie uzliny, chodila som tam tri týždne a pýtala som sa prečo všetky majú zalepené hrdlá a obviazané krky. Pochopila som až keď malej diagnostikovali z uzlín to najhoršie.
A ver že ani jeden pediater alebo lekár to neprizná že je to z očkovania. Ako na jatkách som si pripadala. ☹ ☹ ☹ ☹

mia00
26. mar 2013

@laurinka2011 ahoj odber mu doktorka nakoniec nerobila, urobila len CRP a to mal v norme, urobila aj vytery a to mal ok. mam uzliny sledovat a ak sa budu zvacsovat mam prist. ma ich uy 2 tyzdne a nechcu zmyznut. uz by mohli aby som mala klud a nie stale ich sledujem a bojim sa

mia00
26. mar 2013

@irenkask joj vies ako sa brutalne teraz bojim, potom co si tu napisala:(

irenkask
26. mar 2013

@mia00 No báť sa moc nepomôže ,ale mala by si si viac naštudovať akými svinstvami očkujú naše deti a to čím skôr.
Nám keby to vtedy pred piatimi rokmi niekto povedal, tak v živote nedovolíme ani jednu vakcínu. A ak by ťa ktosi strašil epidémiami keď si naštuduješ príbalové letáky vakcín tak zistíš že sa očkuje len kvôli biznisu a nie kvôli zdraviu tvojich detí. Ja keď som zistila, že tam je napísané že dieťa neochráni pred chorobou proti ktorej sa očkuje, tak som horko zaplakala a túžila som aby sa čas dal vrátiť naspäť. 😢 😢 😢 😢
Nám sa to celé spustilo po druhej hexe, začalo to zapáleným plieckom , jeho vytlačením a o pár dní už hrča na krku ktorá sa pred našimi očami zväčšovala.

zuzka0605
26. mar 2013

jedna moja znama ma dcerku vo veku ako moja mala..cca 18mes..a tiez jej nasla zvacsene uzliny...doktorka obvodacka hned jej urobila odbery..ale vysli v poriadku..bez nejakeho zapalu..a povedala jej ze to moze byt aj zo zubov..v tomto veku rastu ocne zuby..strasne sa zlakli..ale zrejme to nic nebude.

dzudka
26. mar 2013

@laurinka2011 no syn co tak vieme vedome sme si uvedomili ze ma zvacsene uzliny v slabinach tak je to uz 1rok a 1mes ☹

dzudka
26. mar 2013

@irenkask no teda ☹ to mi je luto mate toho vela za sebou a este velmi vela pred sebou.
drzim palce.
nam zatial nic nezistili len zvacsene uzliny ale snad to nic vobec nebude len zvacsenie ☹ ale asi je to tak ze je tam naviazana ta ockovacia latka ☹ dufam ze nic nevznikne.... z toho nikdy

irenkask
26. mar 2013

@dzudka Vďaka, ja som len preto aby som vystríhala ostatné mamičky aby si to s očkovaním veľmi dobre zvážili a preštudovali aby nebolo neskoro. Žiadna vakcína na svete neochráni vaše deti pred nijakou chorobou, to sa len tak klame 😒 😒 😒 😒 😒
Malej keď brali vzorku z tej už metastázy tak tiež povedali že bez akejkoľvek známky zápalu a to je zle, oči na operačke sklopili a viac nám nechceli povedať , až potom výsledok bol pre nás najhoršia tragédia aká ma kedy v živote postretla.

dzudka
26. mar 2013

@irenkask nepocula si nieco o tomto niekto to tu daval http://static1.asmira.com/photo/66/537366/forum... ze ci je to dobre aspon trochu ☹ lebo clovek sa chyta kazdej slamky

jemu v slabinach prestali rast tie uzliny nie su nejake velke ale su tam ☹ ale vznikla mu nova za uchom ta je velka asi 1cm*1.2cm ako bol chorý aj uzival atb ale to uz je dva tyzdne po dobrati atb a stale neni na ustupe..... 😠 uz ju ma asi mesiac zajtra budu vysledky ko som zvedava ze sa tam zas na nic nepride ☹

irenkask
26. mar 2013

@dzudka Naša malá to mala pod ľavým uškom a zistili sme to až keď to malo okolo 2cm, dcéra to píše v tom príbehu a rástlo to aj po antibiotikách. No skús to vyšetrenie ale u dobrého osvedčeného odborníka a už v živote neočkuj, nech si druhí očkujú ale kašli sa na nich. Neviem či vieš tu na MK máme skupinu Nesúhlas s povinným očkovaním kde ak chceš vstúp, @prevenar ťa prijme a tam sa o všetkom poraď o očkovaní a v skupine zdravie o všeličom čo ťa bude zaujímať.
Ty máš jednu veľkú výhodu, že si nedala aj BCG vakcínu lebo už nie je povinná. Naša dostala aj túto, bohužiaľ........................

dzudka
26. mar 2013

@irenkask no praveze on ma aj BCG ☹ aj mal hnisave rameno aj jazvu ma velku
moje tretie dieta nema BCG
pisem v poradi o prvom synovi druhom dietati ten ma uzliny zvacsene ten 2r aj 5mes co ma
on tu uzlinu ma za uskom pravym ☹

irenkask
26. mar 2013

@dzudka Mali už aj hexy?

dzudka
26. mar 2013

@irenkask praveze hej ☹ ten 2r a 5mes syn mal vsetko aj prevenar aj hexe MMR nema nedam 🙂
a maly ma dva krat hexu mal by mat tretiu ale neviem co bude 🙂 a prevenar som odmietla....
lebo z prevenaru ma Luky ten prvy syn tie uzliny ☹ 😠

irenkask
26. mar 2013

@dzudka Naša malá mala aj znížené červené krvinky a nepravidelne priberala. Držím palce aby to nedopadlo zle, veď ešte nevieš, tak sa neboj. Ale ak ťa bude dr. nútiť očkovať radšej si nájdi inú. 😉 😉 😉 😉

simojka
26. mar 2013

@dzudka ahoj,chcem sa spýtať po akom časovom odstupe po očkovaní sa uzliny začali tvoriť?My sme už podstúpili operáciu lymf. uzlín kvôli očkovaniu proti TBC...

irenkask
26. mar 2013

@dzudka Ešte ti chcem poradiť dôležitú vec, aby si si všímala oči detí a či majú obidve zrenice rovnako veľké, my sme potom dodatočne, keď malú chodili pozerať jej oči rôzni poprední profesori nemocnice, zistili , že zrenica sa jej jedna zväčšila a pýtali sa odkedy. podľa fotiek asi v treťom mesiaci, čiže asi po prvej hexe,ale to išlo nebadane a na nás vtedy na to nik neupozornil a pediatrička keby si všimla, mohla sa liečiť včaššie a nie v 4 štádiu a 4 stupni už s metastázami v kostnej dreni.
U nás si tiež mysleli že je nakazená z vakcíny proti TBC. Liečili ju najprv na TBC, ale rástlo to a tvrdlo až na 6apol cm tá hrča.

dzudka
26. mar 2013

@simojka Lukaskovi asi tak po tretej vakcine tusim prevenar a zbadali sme to do mesiaca po zaockovani ale mozno uz aj skor to mal.....

dzudka
26. mar 2013

@irenkask az ma chyta hroza mi je smutno z toho vsetkeho 😒 ☹
On ma este aj ine problemy 😖

dzudka
26. mar 2013

@irenkask ako Luky je vysoky a chudy ale myslim ze u neho je to z tolkeho neposedu behania lietania a salenia nonstop cely den

irenkask
27. mar 2013

@dzudka Nestresuj sa, nemusí to dopadnúť zle ale už nikdy neočkuj a deti sleduj aj chuť do jedla, váhu, oči a tak podobne. Vieš, lekári bohužiaľ to najhlavnejšie matkám nepovedia alebo zataja, to ma najviac štve. Buď rada že už máš aspoň info . Nám to nemal kto povedať, musela som si to pracne hľadať až keď bolo zle. 😖 😖 😖

danjelca
27. mar 2013

@irenkask irenka a čo to zistili vašej simonke aký gen či čo to?tu nachylnost myslím ešte som o tom nepočula..

irenkask
27. mar 2013

@danjelca Rakovinu neuroblastóm v poslednom štádiu, žiadny gén, ale trepali že to už mala v sebe a podobné blbiny, že by to raz prepuklo aj tak a že aby sme boli radi, že očkovanie jej takto pomohlo. Najradšej by som ich tam bola za to pobila.Genetik jasne povedal: Neuroblastóm nie je ani dedičný ani genetické ochorenie a ani nemá naň nik predispozície.
Rakovina ako taká je vrodená 10% z populácie a to len 50% z týchto 10% môže alebo vôbec nemá nijaké prenášanie na ďalšiu generáciu.
Ale práveže vakcíny spôsobia v detskom telíčku a imunitnom taký chaos, že začne bojovať imunita proti vlastnému organizmu a jeho vnútorným orgánom.