icon

Maju teraz vaše deti Covid-19?

11. sep 2023

Zaujima ma to, lebo u lekarky aj v lekarnach spominali,ze je teraz toho velmi vela.. podla mna nas opat po volbach zavru doma, aby sa setrili energie..

janka1011
11. sep 2023

Snažíš sa vyvolať paniku? S covidom sa to už isto nepodarí. Už dávno nikoho nazaujíma. A že majú deti sople? Vždy ich mali. Deti rastú s chorobami.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
petamich
11. sep 2023

aktualne je covid v zasade respiracne ochorenie ako kazde ine 🤷‍♀️ niekomu ani nenapadne si robit test a mysli si, ze ma klasicky infekt - v mojom okoli som sa aktualne stretla s dvomi pripadmi a aj to neboli deti co mi nepride vela

autor
11. sep 2023

@janka1011 ale kde,vobec nesnazim, len mi to tak prislo. Chcela som ist dnes do lekarne a na 3 bolo,ze vstup len s respiratorom. Takze som nikde nebola, lebo doma uz ziadne nedrzim. Vraj teraz maju vysoke horucky, preto sa pytam. Bez soplov.

autor
11. sep 2023

@mb2021 ano, suhlasim.

otvorena
11. sep 2023

No takto to je ... Dnes v škole oznámila učiteľka že je kovid že si majú dávať pozor decka a to stredne školy. Idem jeseň chrípkové obdobie

autor
11. sep 2023

@otvorena a maju aj nejake opatrenia v skole ci nie?

otvorena
11. sep 2023

Nie vôbec

bajka16
11. sep 2023

Covid je už na úrovni obyčajnej chrípky. Ako sa predpokladalo, bude tu už s nami stále, proste nový vírus. Ale príznaky budú miernejšie a miernejšie. Nikto si už z toho veľkú hlavu robiť nebude, ani po voľbách. Myslím si, že už nikoho nepostrašia bu bu bu.

kat_
11. sep 2023

moj ma sople, aj dost deti v skolke chyba, proste.su chori, neriesim diagnozu kym si s tym vieme doma poradit... podla odpadovych vod je covidu zase dost, ale zatvaranie po volbach je cisty hoax

klarissa25
11. sep 2023

Syn mal...ja mam aktuálne. Včera test negatívny. Dnes pozitívny

ndrag
11. sep 2023

ze zavru nas doma, aby sa setrili energie 😂👍

tetapetra
11. sep 2023

Jezkove oči, to tu bolo aj minulý rok ako sa budú školy zatvárať a black out a neviem čo všetko 🤦🏻‍♀️

klarissa25
11. sep 2023

Ja len dopíšem ku mojmu komentáru. Ze nikto z nás nemá nejaké extrémne priznaky a beriem to ako klasickú virozu.

lalenka33
11. sep 2023

U nás je aktuálne 1 celá škôlka zavretá. Oznam na stránke škôlky je, że je vysoký výskyt respiračných ochorení a RUVZ ju na celý týždeň zavrel.

martinka13
11. sep 2023

Určite nás zavrú. Šup do potravín spraviť nákup na 2 mesiace a rúška, kým ešte nejaké sú, lebo budeš šiť 😀

autor
11. sep 2023

@martinka13 uz mam usite :D :D

oliverceky
11. sep 2023

@lalenka33 aké mesto?

lalenka33
11. sep 2023

@oliverceky Revúca

taktotedanie
12. sep 2023

Ano uz som zachytila ze par deticiek ma covid

domka222
12. sep 2023

No autorka, najlepšie keď ešte dnes pôjdeš kúpiť paletu múky, kilometre sracáku... určite nás doma zabednia 🥴

janka54321
12. sep 2023

Nikto nas uz doma zatvarat nebude, nakolko sa bude rusit aj mimoriadna situacia v suvislosti covidom...takze nic take sa neudeje, isto tu korona.je. a aj bude, zi v klude dalej

autor
12. sep 2023

@domka222 niektori ste fakt nepochopili prispevok, resp. pochopili po svojom. Skoda reci :D

autor
12. sep 2023

@kat_ ja hovorim svoj nazor, ze podla mna, nie,ze nas zavru. Citaj s porozumenim a potom to oznacuj za hoaxy.

autor
12. sep 2023

@ndrag ak si neuvedomujes,ako sa tymto celym setrili energie,tak na smiech si tu jedine ty a odporucam ti pouzit uja googla, ten ti to snad vysvetli tak, aby si to pochopila.

autor
12. sep 2023

@taktotedanie dakujwm za normalnu k veci odpoved 🙂

domka222
12. sep 2023

Pochopili po svojom? Tak myslíš si,že nás zavrú zase doma. Len som ti poradila,že by si mala ísť na veľký nákup, keď máš tento názor 😀

ndrag
12. sep 2023

ok, idem sa teda prihlasit na tu Google University of life :D