Majú všetci chlapci koliky?
Ahojte..chcem sa spytat hlavne mamiciek chlapcekov ako je to s tymi kolikami....maju ich vsetci chlapci? Alebo nemusia mat...a hned od narodenia? Ci v nejakom konkretnom tyzdni? Moj maly bude mat v pondelok 3 tyzdne a mam ztoho strach...co pocuvam mojom okoli to mali fakt vsetci chlapci priblizne od mesiaca do tych 3.mesiacov...davam malemu Nutrilon Profuture a mam uz popredu kupene BioGaia aj PrevColi aj feniklovy caj..dufam ze to mojho drobceka obíde :(
To ze chlapci mavaju koliky je velky omyl a blud ktory sa tradoval v minulosti. Ja mam 3 dievcata a vsetky tri mavali koliky a chlapci z nasho okolia vobec. Cize to nezalezi od pohlavia. A ty sa nestresuj popredu, aj tak to nijako neovplyvnis.
mam dcerku a prve 3 mesiace mala strasne koliky, ale kamoska ma 2 chalanov, sesternica tiez chlapca a koliku nemal ani jeden.... cize nie nemusia mat koliku vsetci chlapci, zbytocne sa bojis dopredu toho, co nevies ovplyvnit....
Tak my nevieme čo sú to koliky a malý má už 13mesiacov, podľa mňa je to veľmi diskutabilne alebo skôr individuálne takže si nerob zbytočne stresy z veci z ktorých nemusíš, budeš mať ešte dosť stresov aj bez toho. Teda aspoň u mňa to tak bolo ale ja už som taky stresak 😀
Moj sice nemal koliku, ale dost silny reflux.
Moj nemal vobec koliky....
😀 😀 😀 Ja som to prečítala ako "kolíky".....až mi oči vybehli! 😀 😀 😀
môj tiež nemal koliky, ale mal reflux.
ja si myslím ze nie vsetci chlapci maju koliky. ja mam prvorodenu dcerku ta bola dojcena 30m, syn len 7m a koliku nemal. zavísi aj od umelej výzivy, ci mu sadne alebo nie.
Zial reflux ma teraz skoro kazdé alebo kazdé druhé miminko, ale chce to vyzbrojit trpezlivostou a vsetko sa raz skoncí
môj starší mal hrozné koliky tak do 7-8 mesiacov určite, mladší syn nemal vôbec problémy s bruškom, akurát reflux ale to sa dalo v pohode zvládnuť, takže nemajú všetci chlapci
môj nemal žiadnu koliku, tiež som počúvala pred pôrodom, že chlapci mávajú často.....nášmu sa to vyhlo, možno aj tým, že som Vigantol nepoužívala(počula som, že väčšinou z toho majú deti koliky - dve moje kamošky prestali používať Vigantol pri dievčatkách a prestali im koliky). Ja som preventívne cvičila ako ma moja mama naučila krížom ľavá nožička k pravej ručičke, vždy keď ma to napadlo a taktiež som dávala feniklový čaj preventívne.....nemal žiadny problém....
Moji mali obidvaja koliky od 3 týždňov do 3 mesiacov, ale tvoj mať nemusí, určite to nemajú všetci chlapci.
Môj prvý nemal nič a s týmto druhým si všetko užívam naplno.Aj koliky aj reflux až sme skončili v nemocnici,kde nám našli helikobaktera a tám sme museli prejsť na špeciálne mlieko a brali sme ATB.A trápime sa do teraz.
môj starší nemal vôbec, mladší od cca mesiaca až do prvých príkrmov, teda do pol roka...
MAm chlapca. Dojceny a koliky nemal. Fakt nechapem, co ma spolocne pohlavie s koliksmi?
ja mam dvoch synov a ani jeden nastastie problem nemal, v poslednej dobe naokoli s tym maju problem viac dievcata co poznam
moji chlapci nemali ani jeden koliky obaja dojceny jedla som uplne vsetko od kyslej kapusty cez strukoviny proste vsetko myslim ze to vobec nezalezi od pohlavia a ani od toho ci je dietatko dojcene alebo nie poznam babu ktora ma dievcatko a bola na umelom mlieku a mala koliky vobec by som sa dopredu nestresovala
Nemusia mať všetci chlapci koliky 🙂 môj prvý syn nemal,druhý tiež nie a tento tretí ich má a mám niekedy čo robiť.. 😒

Nemajú. Môj nemal ,za to dcérka ano😉