Mali ste dieťa v Psychiatrickej liečebni v Kremnici?
Moja dcerka ma 11. Rokov. Od pobytu v letnom tabore,kde niekolko krat zasebou vracala a nebola jej poskytnuta dostatocna opatera trpi uzkostami a strachom z vracania. Skusili sme psychologov,psychoterapiu,psychiatra,liecbu...nic sa nelepsilo az sa dcerka sama rozhodla,ze pojde na liecenie. Trha mi to srdce... Budem rada ak mi napise niekto s podobnym problemom a aj o tom, ake ma skusenosti s liecebnou v Kremnici. Dakujem.
@1cita a dali ste tam dcerku? Ake mate skusenosty..
@zdenuska1234 Dobrý večer, dcéru sme mali v nemocnici v Martine a diagnóza boli úzkosti.
@lavender273 mi mame problem tiez fobia uzkost , a odmieta skolu ,psychiater odporucil liecbu doma a ucit sa doma.a skola tlaci abi sme ju dali na liecenie tak sme stoho zufaly,,este bez nas nikdy nebola ,asi binsa tam zrutila uplne..
@zdenuska1234 prečo škola nesúhlasí s individuálnym štúdiom? Koľko má rokov dcéra?
@zdenuska1234 my sme tiež na rok skúsili individuálne štúdium, ale nám sa to neosvedčilo dcéra stratila úplne kontakt s kamarátmi, nakoľko sa bála že by sa jej deti vypytovali prečo nechodí do školy a popravde nemala si snimi ani poriadne čo povedať nakoľko deti mali plno zážitkov zo školy a mali o čom rozprávať a ona tam nejak nezapadala. Po roku domáceho vzdelávania sme to prehodnotili nakoľko sme sa sa báli aj do budúcnosti ako by to bolo či by úplne nestratila ten sociálny kontakt. A teraz určite neľutujeme nakoľko vidíme že je v škole šťastná a ma veľa kamarátov a rada s nimi trávi čas.
@koniarova dcerka ma 9rokov.a nesuhlasime stim abi isla na liecenie ja sa bojim abi neprisla este vacsi blazon.citam komentare a je zle co tam pisu ,a este je namna zavisla spi somnu a nikdy nebola bezomna tak jako to bi sa tam zblaznila.a zrutila si myslim
@zdenuska1234 dobry den mozete samozrejme