Mali vaše deti hemangióm?
ahoj malo niektore z vasich deticiek hemangiom?
@z1984 ahoj, krem alebo mast nema ziadne obmedzenia nakolko to oficialne nie je schvalena liecba. Nam v KE vraveli ze z ich skusenosti to zabera na mensie hemangiomi do hrubky 1mm aj to nevedia posudit ci sa nestracaju same od seba. Cize sa obavam ze pri tom vasom by to nemuselo fungovat.
Cim natierat hemangiom
@tinka24991 je vela.druhov hemangionov. Napriklad nam by mast nepomohla a berieme sirup
Boli sme 3.6 na kontrolu a Dr. sa mi videla dajaká divná vraj sa sirup berie preto aby heman nerastol nie aby zmizol neviem som z toho zmätená neviem co si mam myslieť vy to viete ako
@tinka24991 ja viem ze sa môže tinkturou z lastovicnik väčšieho to mi poradil jeden pán co sa venuje bylinkám
Baby chcela by som sa spytat ohladne lekarov.Mne dala detska vymenny listok a ze sa mam objednat dr.Babalovi a sestricka ma samozrejme zrusila ze si mam zavolat az v septembri.
Pytala som sa ci mi nevie teda odporucit este niekoho ineho a ze nie,len oni su na SK co sa zaoberaju detmi.
Neviete teda nahodou o niekom? Dakujem za kazdu radu
My sme dnes schytali ďalsí polrok liečby sirupom 😪
@petka_slniecko preco
@maja158 velmi malá zmena oproti začiatku liečby...takže ďalší polrok pred nami...
Ahojte, prosím vás, tí čo sa liečite Hemangiolom, nemajú Vaše deti nejaké vedľajšie účinky? Naša dcéra má 5mes. a má ho na dolnej pere vo veľkosti 0,5cm a nerastie, vyskytol sa keď mala 1 mesiac a odvtedy je rovnaký. Ale vzhľadom na to,že si do toho môže zahryznúť neskôr, tak nám MUDr.Sejnova z BA odporúča liečbu Hemangiolom. Ja sa však bojím tých vedľajších účinkov:( Neviem, či lepšie nebude počkať kým sa stratí sám. A čo ste robili, ak si ich Vaše dieťa poranilo? Čo dať potom na krvácanie? Ďakujem za pomoc ❤
@domi9339 my chodime k Mudr.Sejnovej, tiez ho mame na spodnej pere. Napiste mi mail na petka.slniecko@gmail.com
Propranolol skúšali ste maminky? Je skodlivy? Ďakujem
@tina983 dobry den prosim pomohol?
@jasomtusom začal účinkovať, len žiaľ sme museli ukončiť liečbu, nakoľko malý začal mať problém s vysokým tepom

@z1984 mi masť nemáme iba sirup