Malo aj vaše dievčatko silnú kožnú reakciu na liek?
Maléj som začala dávať kvapky Zodak na odporúčanie lekára a teraz má v oblasti slabín velmi veľa vyrážok. Sú tmavočervené a postupne sa jej to rozlieva až na nôžky. Ja neviem či to spôsobuje ten Zodak, no pre istotu jej ho už nedávam. Náš kožný robí až v utorok, takže dovtedy budeme musieť vydržať. Malú to nesvrbí a ani neštípe. Vyzerá to ale strašne. Používame plienky Pampers a čistím ju jedine vatou s vodou.
Ahoj, aj my pijeme Zodac, ale sirup, nie kvapky.My sme nemali naň žiadnu reakciu, ale nemôže to byť z plienok? Lebo aj malej som dávala huggiesky a mala vyrážky,tak sme prešli na pampersky, a malému zase škodili pampersky, tak používame huggiesky. Skús ju okúpať v repíku, alebo by som tiež dala kvapky fenistil. To dávam deťom, keď sa od niečoho vyhádžu.
Ale ak sa Ti bude zdať, že do rána sa jej to zhorší, nečakala by som do utorka, išla by som aj k inému - veď nejaký zastupuje. A môžno by Ti vedela poradiť aj detská doktorka.
ja som natrela malému tvár opalovacím krémom faktor 50 a vysypal sa komplet cely, taku tvár som nevidela ani na obrázku, vyrázky ako smirgel, pomohol nám práveze Zodac a pavlovicova mast, má viacerovo vyuzití aj pri zapareninach, na vyrázky, môzem len odporučit
Zodac® sa užíva na zmiernenie ťažkostí pri alergickej nádche (vrátane celoročnej a sezónnej) a alergickom zápale spojiviek a kožných alergických prejavov sprevádzaných svrbením a vyrážkou, najmä pri žihľavke.
kedze su to antihistaminika, myslim, ze je to skor z tych plienok 😉
@alzbeta79 Moj syncek ma ekzem, standardne nam nasadili Zodac, ktory mu ekzem vyrazne zhorsoval, ked som to hovorila lekarke, povedala ze trepem. Vysadila som ho (nedavam odvtedy vobec), nakoniec vysvitlo, ze syncek nemoze umele sladidla. Takze riad sa aj vnutornym pocitom, ja vravim, ze moze mat koznu reakciu na Zodac.

skus jej dat fenistil...malo by to stiahnut do rana...