icon

Najlepšie plienky na noc pre 17 kg dieťa

Dnes o 07:15

Prosim poradte mi plienky na noc pre 17 kg (4,5 roka) dieta. Sice sa chodi v noci raz vycikat, ale inak ma stale plienku, lebo sa nezobudi, ked mu treba (alebo je lenivy vstat, neviem, toto tu teraz nechcem riesit). Pouzivame pampers nohavicky, ale zacali mu pretekat popri slabine. Plienka je len napoly naplnena, ale jemu to popri slabine pretecie. Podla mna je prilis chudy na tie plienky. Pouzivate niekto plienky na noc aj na taketo velke dieta? Ono tam uz nie je velmi na vyber z tych plienok, su tam aj velke kg intervaly (jedna velkost pre 15 aj 25 kg dieta). Tieto pampers to este maju najlepsie, ale co robit, ked mu nesedia.

anonym_c46fd4
Dnes o 07:24

striedali sme pampers pants aj z dm babylove. Dieta dlhe chude.. len mu trebalo vzdy napravit vpredu tu plienku, ked si sam natiahol, precikal

danielahamar
Dnes o 07:53

Môj mal huggies nohavičky

kitycat
Dnes o 08:05

Ak pretekaju tak mas asi zbytocne velke? A pouzivas tie nocne alebo obyc.denne?

My sme mali na noc tie nocne a nepretiekli, kil teda menej, ale ozaj bez pretecenia a ked som sa v noci zobudila a bola uz nacikana, tak som vymenila

anonym_f61350
Dnes o 08:19

@anonym_autor airdry veľkosť 6. Nie nohavičky, ale klasické plienky. Alebo skúste teraz v lete dať nepremokavé plachty a bez plienky. 2x, 3x bude v noci mokrý a možno pochopí. Chce to možno aj tréning. A menej večer piť, v noci keď sa vrtí, skúsiť dať na wc.

autor
Dnes o 08:30
@danielahamar

Môj mal huggies nohavičky

@danielahamar tie boli najlepsie, aj my sme ich pouzivali, ale asi pred rokom ich zmenili a uz su ovela tensie a nevydrzia v noci.

autor
Dnes o 08:34
@kitycat

Ak pretekaju tak mas asi zbytocne velke? A pouzivas tie nocne alebo obyc.denne?

My sme mali na noc tie nocne a nepretiekli, kil teda menej, ale ozaj bez pretecenia a ked som sa v noci zobudila a bola uz nacikana, tak som vymenila

@kitycat praveze nie velke, su pre 13-19kg. Skusila som mu uz dat aj o cislo vacsie, samozrejme tiez pretecene. Jemu boli asi rok tieto pampers ok a potom neviem, ci pochudol v stehnach a zacali mu pretekat, doslova z jedneho dna na druhy.
A pouzivame nocne.

autor
Dnes o 08:35
@anonym_f61350

@anonym_autor airdry veľkosť 6. Nie nohavičky, ale klasické plienky. Alebo skúste teraz v lete dať nepremokavé plachty a bez plienky. 2x, 3x bude v noci mokrý a možno pochopí. Chce to možno aj tréning. A menej večer piť, v noci keď sa vrtí, skúsiť dať na wc.

@anonym_f61350 airdry to je znacka plienok, taky bielo fialovy obal?

autor
Dnes o 08:39
@anonym_c46fd4

striedali sme pampers pants aj z dm babylove. Dieta dlhe chude.. len mu trebalo vzdy napravit vpredu tu plienku, ked si sam natiahol, precikal

@anonym_c46fd4 ja mu ju davam a vzdy skontrolujem, ci ju ma dobre medzi nohami.
Teraz mi ale napadlo, ci to nemoze byt aj tym,ze takmer vzdy, ked ide v noci cikat, ma tvrdeho stojaceho pipika, ci to tiez nemoze byt pricina.

anonym_c46fd4
Dnes o 08:53
@anonym_autor

@anonym_c46fd4 ja mu ju davam a vzdy skontrolujem, ci ju ma dobre medzi nohami.
Teraz mi ale napadlo, ci to nemoze byt aj tym,ze takmer vzdy, ked ide v noci cikat, ma tvrdeho stojaceho pipika, ci to tiez nemoze byt pricina.

@anonym_autor ano, moze, preto mu to treba napravit...
Mozno skuste ho dat v noci 3x cikat, raz ked ides ty vecer spat a v noci 2x budicek, po mesiaci len raz.. ale bez plienky uz, s podlozkou do postele..
Daj si cvicny tyzden a ked sa to nezlepsi, tak plienku naspat a cakat az to v mozgu dozreje..