Málo vlasov u 16-mesačnej dcérky
Ahojte mam 16 mesačnú dcéru a ma tak málo vlasov až sa ľudia divia a každý sa ma pýta kde ma vlásky... bože kde asi ale hlúpe otázky ma netrápia skôr to ci ma niekto skúsenosť s tým ze ak moc bábätku vlásky nechceli rast ci mam šancu ze môže mať normálnu kvalitu vlasov. Ma krátke vlásky a ma prekrytu hlavu ale teda do čomu nenazbieram ďaleko nič nie ze ho potrebujem akútne robiť to len pre predstavu
má len 16 mesiacov, čo by si chcela...
moja nemala vlasy do 5 rokov... všetky odbery ok. lekár hodil rukou že to je asi nejaký gén...
@tatiana234 určite jej nárastu krásne vlásky, neboj sa. Švagriná mala dcérku, čo v troch rokoch vlasy ako paperie, kratučké. Teraz má sedem a vlasy po pás. Na pripomienky ostatných kašli. Niektorým deťom rastu rýchlo a husté, iné majú čas.
Neviem od coho to je.
Moja dvera mala tiez dlho holu hlavu. Alebo len paperie. Ma 7,5 roka a stale kratke vlasy. Ledva po plecia. Stale jej 2-3cm podstrihnem. Uz ich ma malicko hustejsie ale... slabota. Ja som v jej veku mala huste vlasy...
@tatiana234 ahoj, ja som bola podobne ako ty. Moj syn ma teraz take silne a huste vlasy, ze sa nestiha strihat.
Aj prve zuby mal velmi neskor, az ako 11mesacny a to za 2 tyzdne mal 8 zubov.
Teraz ma 17 rokov a ani 1 kaz nema.
@tatiana234 moja svokra bola taka, teraz ma este v 70tke ale ze brutal objem vlasov, nadherne velke vlny, do 14tich mala nic moc, ja tiez a teraz po prvom porode ako levica
@mira0611 jeziss zuby sú kapitola sama o sebe dcéra mala 16 zubov v 10 mesiacoch to sú extrémy hneď 2 😀
Ja by som dávala facky za také otázky...
A co z toho,ze som ako babo mala vela vlasov od narodenia,ked ich mam v dospelosti 5? 🤔 Pomohla ti tato statistika nejako?
Moja bola do 2ch rokov plešatá ako Kožak, normálne koleno,nič ani páperie tam nemala a ešte jej aj ušká odstávali. Momentálne má vlasy po pás a hrozne husté (má už 18násť ) . Jej po tom 2hom roku začali rásť vlásky a to hneď husté.
Moja dcéra nemala vlásky do troch rokov iba také biele jemné ani jej nerástli mysleli sme si že nebude mať žiadne a čuduj sa svete má nádherné husté dlhé vlasy netreba sa tým zaťažovať hlavne je že je zdravá a vlásky časom narastú

moja dcera podobne. v 2r som jej robila asi 3cm copiky. potom jej narastli vlasy pas.
teraz ma po ramena,a le ma uplne normalne valsy.