icon

Málo vlasov u 17 mesačnej dcérky

silvika2022
24. máj 2022

Mamičky, nechcem vyzerať hystericky alebo nedajbože povrchne ale musím sa pre svoj pokoj opýtať. Dcérka má 17m. Skoro nemá vlasy. Vzadu ešte aké také paperie ale vpredu skoro nič. Akože ani my s tatom nie sme hustovlasí, ale zase máme tak normálne. Dorastú jej či bude mať stále takto málo? Ona je zlatíčko. Len to trochu blbo vyzerá, detičky okolo majú všetky vlasy a ona nič. Teda máličko. Začínam mať obavy, predsa je to dievča,
vlasy sú dôležité.

saxana000
24. máj 2022

Mame v rodine dievcatko do 3 rokov mala uplne.holu hlavu mala.trochu problemy s imunitou byvaa casto chora.dnes je z nej dospela zena a ma krasne vlasy po pas.

pininka1
24. máj 2022

Co ti poviem, ja a muz mame hrivu, nasi starsi chlapci maju hrivu, dcerka ktora ma 5 rokov ma paperie. Strasne som z toho smutna, naco su chlapcom take vlasy? Ak ale mate aj vy slabsie vlasy, tak zrejme aj ona bude takto mat.

lasoli
24. máj 2022

neboj sa dorastu,detom zvyknu aj rast az po 2r niekedy aj po 3.Mozno nebude mat huste ale narastu jej,17m to je este bezne ze je bez vlaskov,susedina ma 4,len teraz nedavno jej zacali rast poriadne vlasy,ma ich kratke tiez len take poredsie

lucyl13
Autor odpoveď zmazal
lucyl13
24. máj 2022

Dievčatá - ja som sa narodila Vlasatá, no teraz mam 3 vlasy … takze ono to môže byt úplne opačne časom …

ladyblcha
24. máj 2022

Nasa mala do 3rokov skoro holu hlavu 🙂 teraz ma 6r a ma super vlasy.

marcellka32
24. máj 2022

Moja mala do 3 rokov jemne paperie, teraz ako 14 ročná má vlasov pre 3 hlavy, dlhé, husté, až jej idem na leto dat preriediť

snehulienka639
24. máj 2022

Neboj, sa isto dorastu. Moja mala ma spoluziacku v skolke, dva roky dozadu mala tiez len take jemnunke vlasky a teraz sa jej riadne rozrastli.

iamkate
24. máj 2022

Určite sa nestresuj moje fotky keby si videla keď som mala 4 roky... Ja som nemala vpredu vôbec vlasy iba sem tam dáke paperie a vzadu tiez nič moc... Všetko dorastlo 😊

deti95060810
24. máj 2022

my sme toto riešili s jednou dcérou... mala vlásky len 3 cm - všetky deti vrkoče a ona nič. Celú MŠ mala na hlave 3 cm.... Aj to lekár vyšetroval, bral krv, boli sme na kožnom - všetko OK. Po 5 rokoch jej začali rásť. V prvej tr. už mala dokonca aj vrkočik - neveliký - ale bol. V súčasnosti máva bežne vlásky pod lopatky...8 tr.

silvika2022
autor
24. máj 2022

@ladyblcha kiež by to bol náš prípad

lusyyy36
24. máj 2022

Moja mala vzdy veľmi malo vlasov, zhustli jej az teraz v 7.rokoch ale kvalitu ma strasnu

fiafia
24. máj 2022

@silvika2022 moja dcérka ma spolužiačku,ktorá mala v škôlke úplne kratučké vlásky,ako chlapček by som povedala. Raz som sa rozprávala s jej babkou a viem,že jej dávali nejaké sérum na rast, názov si nepamätám. No vlásky jej krásne vyrástli.

silvika2022
autor
24. máj 2022

@fiafia oni jej aj rastú do dĺžky ale skoro nič nema na tej hlave, hlavne vpredu

shee11
2. aug 2022

Naša 😀 17 mes., 3 roky, teraz 5 rokov