Mám Covid-19. Môže ísť dcéra do školy?
Mám covid môže ísť dcéra do školy ?
Môže, ak je zdrava
Ty hlavne nemáš čo po ňu chodiť, keďže si v karanténe.....
@luliu nemal kto som sama s dcérou
Uz je chora?
Tak si ju nemala dať do školy, o tom je karantena. Ja nechápem, že toto niekomu nedochádza po 2 rokoch Covidu....
Teoreticky môže, ale nechala by som ju doma. Za prvé ty nemáš čo chodiť ju brat do školy a po druhé, je veľká šanca že to dostane a odpáli polku triedy. Hádam týždeň doma spolu prežijete
🤦♀️ ľudia boží....rozmýšľate?
Mam covid....nemá mi kto ísť po dieťa do školy...tak aspoň zavolám do školy, a poradím sa, vysvetlím situáciu....nech ju trebárs odprevadia k autu. Chceš nakaziť pol školy?
viem, že ak nemá príznaky, do školy môže. druhá vec je, že ak viem, že nemá kto pre ňu ísť a ja s covidom budem musieť behať a zároveň je celkom veľká šanca, že dcéra bude bezpríznaková covidová, tak by som ju nechala pár dní doma. tak sme to teda robili my, hoci sme nemuseli, viem. ale nedalo mi to, aby škola vedela, že doma ležíme s covidom a deti chodia do inštitúcií...
@ckatka ja som mala mladšiu dcéru 2 krát v karanténe kvôli pozitívnej dcere ani raz nebola pozitívna ani antigen ani pcr, takze chuda len vymeskavala kvôli tomu. Teraz by už šla pekne do skoly
@katulienkax nejde o dieťa, dieťa má právo ísť do školy keď je negatívne a nemá priznaky...ide o ňu, ze sa pozitívna trepala po ňu. Koľkých mohla cestou nakaziť?
Ja na mieste učiteľky radšej odprevadim žiačku až do auta, nech mi matka pozitívna nebeha po skole. Alebo by som ju aj domov odviezla keby nemal kto.

Môže, ak nemá žiadne klinické príznaky.