Mám dať 13-ročného syna do školy, keď má kašeľ?
Mám dať syna 13 rocneho do školy keď dosť kašle?
@lucia851 syn bol týždeň cez leto v škôlke, doniesol kašeľ, nič iné len kašľal asi dva týždne. Teraz normálne nastúpil od septembra, po prvom týždni zas ten istý kašeľ doniesol ale do škôlky chodí ďalej. Nič iné mu nie je a odtiaľ si ho aj priniesol, takže nič nové tam nedonesie. Potom záleží od toho, ako sa dieťa cíti. 13 ročný ti už vie povedať, či ma pocit, že na neho niečo lezie alebo len ten kašeľ...
Okrem iného bude kašľom rušiť ostatných. Štvrtok, piatok nechaj doma a v pondelok uvidíš.
Jasné, daj. Bude to super pre syna, spolužiakov aj učiteľov. 👍 Bodaj by viac takých ohľaduplných rodičov bolo.
Štvrtok, piatok nechaj doma potom bude víkend a do pondelka uvidíš ako bude.
ja mam 12 rocneho s kaslom doma, ma astmu a kazdu aj malu virozu odkasle. Ked som ho davala do skoly, hoci bez teploty a soplov, ucitelka sa stazovala, ze vyrusuje ostatnych. Dokonca aj starsi syn mi vravel, ze pocuje brata cez chodbu z druhej triedy kaslat...
ach jaj... kasel moze aj po uplnom vylieceni pretrvavat este par tyzdnov. Kolko si ochotna nechat si ho doma?

Radšej nie, mohla by ťa nejaká milá maminka zažalovať, že si jej nakazila dieťa.