Mám doma často choré dieťatko?
Dobrý deň, napadlo mi v dnešný deň otvoriť diskusiu na tuto už niekoľko desiatok rokov opakovanú tému. Ja sama som mamička, aktuálne mám 21 mesačnú dcérku a veľmi rada by som si vypočula aj Vaše typy, čo Vám zaberá na konkrétny problém, pripadne by som Vám ja veľmi rada odporučila nejaké typy a triky….musím sa ale priznať, že nie som nadšencom liekov z lekárni, antibiotík… začnem hneď prvým a to je KOLOSTRUM, na ktoré ja nedám dopustiť, keďže podnikám a manžel tiež, keby sme mali donekonečna chorú dcérku skutočne by sme nemohli pracovať… asi viete, čo musí podnikateľ alebo mamička samozivitelka robiť, aby si zdráhala príjem… napíšte prosím Vaše typy/ alebo veci, ktoré Vás ohľadne zdravia Vášho dieťatka trápia, budem rada, ak navzájom jedna druhu vypočujeme a poradíme si.
Zdraviu zdar ❤️
@klaudia01010101 pridávam sa k @danieladeley nikdy som nič na imunitu nedavala, ani dieťaťu, ani sebe. Len zdravá pestrá strava, dostatok spánku, neprekurovat, obliekať radšej menej ako viac a hodiny a hodiny vonku za každého počasia. Neviem, čo sú detské choroby, ani v jasliach, ani v škôlke, ani v škole. ALE! Sú mamičky, ktoré robia to isté, čo ja, jedno dieťa choré minimálne, druhé každú chvíľu. Sú mamičky, ktoré podporujú imunitu detí všetkým možným a detí sú choré aj tak. Je takmer nemožné porovnať, či dieťaťu niečo pomohlo, alebo nie, pretože vždy niečo alebo dávaš, alebo nie. Môžeš si myslieť, ako určitý produkt pomohol a dieťa choré nebýva, no možno by nebývalo aj bez neho, len si už vybudovalo imunitu. Ja vidim väčší problém v tom, že sú deti naobliekane, dnes keď je 16 stupňov, majú zimné bundy a teplé čiapky, neviem na čo, ako v podávaní čohokoľvek na podporu imunity. Včera som sa bola prejsť, asi okolo 15,30. Slabo pršalo, na trase asi 4 km som stretla jednu jedinú mamičku s dieťaťom, asi dva roky, ktoré sedelo v kočíku. Možno tie, ktoré píšu, že sú vonku za každého počasia, majú inu trasu alebo chodia von s deťmi v inom čase...
@klaudia01010101 a s čím podnikáte? Predávate kolostrum?

Keby existovalo nieco, co naozaj zabera, uz by to vsetky mamicky vykupili :D Ja za seba poviem, ze nic take nie je, mam skolaka a skolkara a stale je to dokolecka to iste. Takze namiesto pchania penazi do vsetkych tych "zarucenych vitaminov" chodime von, snazime sa zdravo a pestro stravovat, prilis sa neobliekat a take tie bezne veci pre imunitu. A sem tam, castokrat na to zabudnem, im dam pel, ale to tiez len preto, lebo to mam doma, nie nejako ucelovo.