Mám ísť s dcérkou na kontrolný odber na celiakiu?
Ahojte,poraďte zajtra máme ísť na prvý kontrolný odber krvi na celiakiu do nemocnice! S dcérkou Ale keďže je situácia covid nemám to pre istotu odložiť o mesiac či 2?predsa je tam vyššia šanca to chytiť tam ? Hm? Išli by ste?dik
Ja tiez riesim otazku ci ist do nemocnice na kontrolu alebo nie....ale skor sa priklanam prelozit si to na inokedy, ale co ak to bude len horsie a horsie
Za mňa je oveľa lepšie chodiť po lekároch teraz. Max.da dodržiavajú dezinfekcie, strediska zívajú prázdnotou. Takých, čo odkladajú, bude veľa. To potom len bude.
@lily14 moja starsia chodi na polikliniku procare na rehabky. Pri vstupe meranie teploty, dezinfekcia, do satne sa prezliect po jednom. Terapeuti kazdy rusko ja som z toho mala velmi dobry pocit. V aprili a septembri sme mali odborne v detskej nemocnici overila som si telefonicky a isli sme.
Skor sa dieta nakazi v skole, skolke ako tam podla mna
ano, sla by som. Kam by som v ziadnom pripade nesla su napriklad mnohopocetne rodinné oslavy alebo preplnene busy.

ano sla by som.Situacia je sice aka je,ale nevieme kolko potrva,a celiakia je zdravotny problem.Tie sa neodsuvaju.