Mám ísť s dvojročným synom k urológovi?
Ahojte, trochu sa bojim, a kedze som prvorodicka, vobec neviem, ci to riesit, ci nie.... Ide o to, ze syncekovi ked stiahnem predkozku, este je aj zalepena, ale pekne sa aj oddeluje, nic nerobim nasilu, tak sa mu vytvori ako keby prstencove zuzenie pod zaludom...
Nemate skusenosti?
Dakujem velmi!
@3petka ano, do polovice zaluda, kedze este je prilepena, nechcem mu to sili, len tam nizsie ma ako keby prsten...
Urcite nie.je este cas.urolog stahuje nasilu,dieta to dost boli.my sme sli a viac nikdy.slezovy krem pomaha.
Poradí ti aj pediater.
@ciernysokol pozor,nie je urológ ako urológ.Nášmu tiež stiahol v ambulancii asi v 3r ale syn odchádzal s úsmevom ,vyberali sme podľa recenzií .
@stastnamamulka inak v madarsku je jeden spickovy urolog, podla ktoreho na odlepenie ma cas aj do 18r (aj podla zahranicnych studii), a ze to stahovanie nasilu je neludske. Ja s tym urcite pockam, lebo odlepi sa aj tak... Len to prstenove zuzenie ma trapi trosku...
My sme brali triacilomon dal nam ho urolog , potom chcel rezat /s narkozou/ ale odmietla som to. Syn ma 8 a ten isty problem, neriesim to
Keby si chcela mam ten slezovy krém úplne nový, nepoužitý predala by som za 1/2 ceny
Mne tu len stoji. Mala som dve balenia a tento mi uz netreba, fakt pomáha.
@zabka79 a skusala si aj ineho urologa? Co on na to?
@ariannazara mam aj ja slezovu, ale masticku, nie od justu.
ešte veľmi skoro na urologa, stahovať kolko mu to ide, ešte má čas
Alebo vyskúšaj pindik toto mi poradila doktorka tiež to je super. Ja mam tu od Just tu slezovu
Urologovia nestahuju nasilu,nie su to masiari!Urolog to urobit vie,ale najprv sa spyta mamicky,ci si to praje alebo nie,tak tu nestraste hovadinami.Za druhe,urolog vie predpisat hormonalnu masticku na 10 dni.Vo vacsine pripadov do 10 dni pouzivania predkozka povoli sama napinanim a trpezlivym citlivym natahovanim.Ja nechapem ze sa mamicky ohladom zdravia vlastnych deti radia radsej s mamkami na konovi,ktore nemaju lekarske vzdelanie a maju len svoje pocity,domnienky a skusenosti tak max so svojim synom a neporadia sa s pediatrom, alebo teda konkretne urologom.
ukaz malemu ako ma stahovat, urob z toho hru srandu. Ja som nikdy nestajovala, kusok pred 2 rokom som pzrela a ukazala malemu ako. Obcas natrela dedskym olejom. Potom to isli, neskor nechcel a teraz skoro trojrocnemu obcas sko trolujem, povie nie a tsk odpiviem ok, nech stiahne sam. Nezajem. Minule po kzpani sedel na gauci a kym som do iesla pizamo iz stahoval sam a ravi - ide to ! 🙂
Ja by som urola asi zmlatila za nasilne stiahnutie. Ono priroda nepusti a pri masturbacii najneskor, sa to upravi :D
@ariannazara pìšem ti ss
Ukaz to pediatricke, nech rozhodne ona
Tak to je zase iné jasnom myslela že mu to ide úplne len potom to má take úzke. Toto môjmu synovi robil urológ keď mal 2 roky. Tiež na zaludi prilepená predkožka, stiahol a bolo. Syn ani nevedel. Akurát potom ho to asi deň a pól stipalo pri cikani tak zadržiaval. Ale potom už dobre na druhý deň sme hneď začali sťahovať a dieťa ani nevie že dá niečo dialo.
Ineho urologa som neskusala. Som v tom ze to do puberty riesit netreba
@autorka aj my mame prstencove zúženie. Kvoli tomu mava aj zapaly. Urolog nam dal rok na odstranenie - stahujeme a sprchujeme stiahnuty kazdy den. Inak hrozi rez. Moj syn ma v lete 6
@zorkahorka pouzivate aj steroidny krem?
@autorka povedal, ze ho netreba.

Ak vieš pekne stiahnuť. Tak by SIM to neriešila len sťahovala ďalej ono to časom povolí a roztiahne sa.