Mám strach, že dcérka ochorie
Dobry vecer damy, som uzkostliva, mozno uz by som mala vyhladat odbornika…
Mala bola dnes v skolke, zrovna dnes bolo hrozne pocasie, fukalo, mrzlo, neprijemne, boli zo skolky vonku a obliekli ju do zateplenych teplakov a pod tym jej nechali leginy, aspon dufam, nepochopila som, bol zhon a ja som musela este utekat pripojit sa do roboty. Malej sim rano nechala v skrinke nohavice zateplene, ucitelky si ich asi nevsimli a skoncila oblecena v teplakoch.
Mam strach ze ochorie, dostane zapal pluc, bohuzial toto su scenare ci vytvara moja hlava. Chodievam s nou von, nebabusim ju, ale ako bolo dnes vonku tak som si predstavila ako hodinu tam stepuje a fakt neviem.
Najradsej by som citala, ze jej nic nebude, ze iba ja som cvok a prehanam, ale od jej prveho dna netusim ako ju obliekat, zatial je uz druhy tyzden zdrava a vobec ziadne sople, tak som to chcela udrzat.
@simsalabim v Irsku sa ponozky a ciapka babatkam velmi nedava 😃 moje dieta bola asi jedine co malo ponozky 🤣

@babulkomale tak moje decká nerobia technickú podporu na svahu, dúfam, že v tom prípade by si dali aspoň čižmy, už sú dosť veľké, aby sa obliekli ako uznajú za vhodné, i keď teda syn už sa bol sankovať s kamarátmi len v hoodie a teplákoch 😅 (ževraj si dal dvojo, pritom doma ma normal lyžiarske nohavice), on sa vie vždy tak nenapadne vytratiť, že nestihnem zakročiť a keď tak idú všetci, tak aj on.
Myslim si, že v takom Anglicku, kde je v zime málokedy pod nulou tiež nerobia deti technickú podporu na svahu, preto nemusia byť naobliekané akoby sa chystali na polárnu výpravu.
Tento školkarik tiež nešiel robiť žiadnu technickú podporu na svah, išiel na hodinu von a mal na sebe 2 vrstvy nohavíc, určite nedostal koli tomu omrzliny.