Aké náhradné oblečenie majú deti v škôlke?
Dobry den, viete mi poradit ake nahradne oblecenie maju vase deti v skrinke v skolke? Tricko, kratase, teplaky, mikina je jasne. Ale maju tam aj nepremokavu bundu a nohavice aj gumaky? V septembri nastupuje nase dieta do skolky a mame napisane iba - nahradne oblecenie, tak co sa pod tym mysli. Samozrejme v zozname je aj hrncek, papuce atd., ale mna to nahradne oblecenie zaujima. Dakujem
Tričko, tepláky, trenky, ponožky...nic ine...skrinky sú malé, neviem si predstaviť kde by si toto všetko napratala...mikinu, pripadne nepremokavé veci, gumáky a pod mal na sebe keď pršalo a išiel do skolky
@anonym_autor Musi tam mat vsetko, aby sa mohol komplet prezliect, vratane spodneho pradla a ponoziek. U nas mali vsetci aj.dazdove oblecenie, lebo s nimi.chodili von aj za mierneho dazda alebo po dazdi, ked bolo vsetko mokre. To si zisti, ci sa takto chodi von
U nas aj prsiplast a gumaky, nechce sa mi stale nato pamatat, ze mozno bude prsat nech ma. Castokrat, rano neprsi a v case prechadzky zacne a von chodia v kazdom pocasi. Do nasej skrinky sa to ale krasne zmesti naspodu gumaky, v zavesenom vrecusku oblecenie a na hornej policke prsiplast.
Skolka nam povedala ze musi mat prsiplast a gumaky v skrinke. Tak som kupila dala do skrinky a za cely rok neboli ani raz vonku v case dazda ci tesne po dazdi. Cize na konci roka som to brala domov nepouzite. Potom uz som to na dalsi rok nekupovala a nedavala do skrinky vobec. Rano aj ked prsalo som prebehla s detmi pod daznikom. Inak tam mali vzdy nahradne oblecko komplet aby sa dali prezliect vratane ponoziek a spodneho pradla.
Ahoj, naši museli mať okrem trička , teplákov, spodného prádla a ponožiek aj náhradné papuče (prezúvky). Nič iné by tam nevošlo. Ak prší, neberú ich von.
@anonym_autor krátke tričko, kraťasy, gaťky, ponožky. Ak niečo z toho použije pri nehode, doplním. V chladnom období vymením krátke za dlhé tričko a tepláky.
Ja som davala aj nahradne pyzamo, velakrat sme aj zabudli, tak bolo dalsie v skrinke

Nepremokavé oblečenie a gumáky nie. V tom ide z domu, keď prší . Skrinka je malá, nevpraceš do nej toľko vecí. Ani mikinu netreba náhradnú.
Nezabudni na náhradné spodné prádlo a ponožky