icon

Aké náhradné oblečenie majú deti v škôlke?

Dnes o 05:59

Dobry den, viete mi poradit ake nahradne oblecenie maju vase deti v skrinke v skolke? Tricko, kratase, teplaky, mikina je jasne. Ale maju tam aj nepremokavu bundu a nohavice aj gumaky? V septembri nastupuje nase dieta do skolky a mame napisane iba - nahradne oblecenie, tak co sa pod tym mysli. Samozrejme v zozname je aj hrncek, papuce atd., ale mna to nahradne oblecenie zaujima. Dakujem

anonym_54b174
Dnes o 06:25

Nepremokavé oblečenie a gumáky nie. V tom ide z domu, keď prší . Skrinka je malá, nevpraceš do nej toľko vecí. Ani mikinu netreba náhradnú.
Nezabudni na náhradné spodné prádlo a ponožky

rachel36a
Dnes o 06:27

Tričko, tepláky, trenky, ponožky...nic ine...skrinky sú malé, neviem si predstaviť kde by si toto všetko napratala...mikinu, pripadne nepremokavé veci, gumáky a pod mal na sebe keď pršalo a išiel do skolky

beata_k
Dnes o 06:28

@anonym_autor Tricko, teplaky, spodne pradlo, ponozky.

marianarem
Dnes o 06:29

@anonym_autor Musi tam mat vsetko, aby sa mohol komplet prezliect, vratane spodneho pradla a ponoziek. U nas mali vsetci aj.dazdove oblecenie, lebo s nimi.chodili von aj za mierneho dazda alebo po dazdi, ked bolo vsetko mokre. To si zisti, ci sa takto chodi von

anonym_95bb45
Dnes o 06:38

U nas aj prsiplast a gumaky, nechce sa mi stale nato pamatat, ze mozno bude prsat nech ma. Castokrat, rano neprsi a v case prechadzky zacne a von chodia v kazdom pocasi. Do nasej skrinky sa to ale krasne zmesti naspodu gumaky, v zavesenom vrecusku oblecenie a na hornej policke prsiplast.

jaroe
Dnes o 07:07

@anonym_autor môj mal tričko, tepláky/kraťasy, slipy a ponožky.

anonym_ed99c7
Dnes o 07:18

Skolka nam povedala ze musi mat prsiplast a gumaky v skrinke. Tak som kupila dala do skrinky a za cely rok neboli ani raz vonku v case dazda ci tesne po dazdi. Cize na konci roka som to brala domov nepouzite. Potom uz som to na dalsi rok nekupovala a nedavala do skrinky vobec. Rano aj ked prsalo som prebehla s detmi pod daznikom. Inak tam mali vzdy nahradne oblecko komplet aby sa dali prezliect vratane ponoziek a spodneho pradla.

anonym_56f879
Dnes o 08:31

Ahoj, naši museli mať okrem trička , teplákov, spodného prádla a ponožiek aj náhradné papuče (prezúvky). Nič iné by tam nevošlo. Ak prší, neberú ich von.

bosorkabb
Dnes o 08:46

Tričko, tepláky/ kratase, spodné prádlo a ponožky. Nič iné.

kavasmliekom
Dnes o 09:49

@anonym_autor krátke tričko, kraťasy, gaťky, ponožky. Ak niečo z toho použije pri nehode, doplním. V chladnom období vymením krátke za dlhé tričko a tepláky.

anonym_21db27
Dnes o 09:59

Ja som davala aj nahradne pyzamo, velakrat sme aj zabudli, tak bolo dalsie v skrinke