icon

Máme ísť s mliečnou chrastou hneď ku kožnej?

mipet
25. jan 2016

Malému sa stale spraví mliečna chrasta, ma ju dost na husto pod vlaskami. Riešiť to s pediatrickou alebo radšej sa rovno objednať u kožnej? Viem ze je dobrý Babe šampón no radšej to chcem nechať na Dr. Dakujem 🙂

alcinkap
•
25. jan 2016

Kludne mozes aj k pediatricke. Ona ti predpise masticku, v lekarni ti ju vyrobia. Nasmu ale velmi nepomohla, zabral az ten Babe sampon. Inym mu uz vlasky ani neumyvam. Drzim palce 🙂

lupeskova
•
25. jan 2016

Ahoj, aj moja mala mala tu chrastu, pediatricka mi poradila ten sampon co spominas a zafungoval. Treba ho "namazat" na vlasky a potom take mokre s hustym hrebenom vycesavat. Tym ze chrasty zmaknu tak sa pekne odlupnu a uz mame hlavicku bez nich. Ak to aj nespravis na jedenkrat, opakuj to vzdy ked budes umyvat vlasky a postupne sa to podari. Drzim palce.

katrinka8
•
25. jan 2016

Ahoj, stačí skúsiť ten šampón, aj viackrát po sebe, lebo nemusí to zísť všetko naraz. Nám tiež pomohol. Nemusíš ísť ani na kožné ani k pediatričke, iba ak by to po dlhšom používaní nezabralo. Držím päste.

driada17
•
25. jan 2016

ahoj. ja som nedavala nic. do roka to prejde. teraz ma 2 a nemame ziadne problemy. ties mojej druhej 3mesacnej vysli a tiez nic nedavam. pediatricka nam povedala ze je to normalna reakcia na umele mlieko a ak chceme mozem jej natierat rybym kremom.ale ze je to len esteticky problem. aj tak co som sa dopocula nic nezabera. zaklad je nestrhavat to. prajem obom vela zdravia.

elusive
•
25. jan 2016

Ja som ani s jedným synom nebola s mliečnou chrastou u doktora 🙂
Kúpila som Babe šampón a vyčesala a do týždňa bol pokoj 🙂

terezka1947
•
25. jan 2016

Babe sampon je top...netreba ziadne specialne postupy....staci nim umyt vlasy a fakt do tyzdna je pokoj,staci vlasky precesat...u oboch synov sme to rychlo poriesili

kukakaj
•
25. jan 2016

My sme natreli hlavku olivovym olejom z lekarne a nechali aj cely den a vecer som to vycesala. Ani som nevedela ze je na to sampon, pri druhom budem vediet 🙂

tehula
•
25. jan 2016

Babe sampon je najucinnejsi. Kupis v lekarni a do tyzdna mas pokoj