icon

Mamičky deti s histamínovu intoleranciu

mini81
7. jún 2021

Hľadám mamičky, ktoré majú detičky s histaminovu intoleranciu, pretože na nete je o tom veľmi málo informácií.
A ak sú info a recepty , tak väčšinou pre dospelých a mojej dcére ani po úpravách to nechuti 😭☹️.
Potrebovala by som informácie priamo od "zdroja", aj keď viem, že každá HIT, je iná.
Dakujem 🙂👍

Strana
z2
tulipanicek
13. okt 2021

@sloska77 Jasne. Poslem. Len mi pošli prosím ta do správy tvoju e-mailovú adresu. Dcérka tiež nemôže to čo píšeš ty, ABKM od narodenia, HIT od 1,5 roka 🤦‍♀️ Vajíčka sme skúšali a ani prepelicie nie sú ok čiže toez nemôže. Sója byva ako skrížená alergia pri ABKM takze ani neskúšame

sloska77
13. okt 2021

@makova333 aha, tak ďakujem aspoň Tebe za odpoveď. 🙂 Aj tak som si to veľmi nevedela predstaviť, aký test by mi dokázal pomôcť, zvlášť ak nejde priamo o mňa ale o dieťatko, ktoré mi ešte ani nedá najavo čo mu sedí a čo nie.

sloska77
13. okt 2021

@tulipanicek Pošlem do správy. Ďakujem krásne. No tak to ozaj máte všetko čo aj my. Ja to viem len krátko, stále sme nevedeli zistiť čo presne mu je. Dr. dávala rôzne lieky na trávenie, mastičky atď. Ale testy som si musela doslova vynútiť. ☹ A toto všetko mu vyšlo. Ako to prosím zvládate? Bez mlieka, vajíčok a s HIT?

mini81
autor
13. okt 2021

@sloska77
Ahoj
Nezúfaj, hlavne musíš zistiť, čo môže
S dcérou sme boli u 2lekaroch, 2laboratoria, 2 rôzne výsledky
Takže sa to môže vždy upraviť
Malej sa to upravilo, keď som začala kvaskovat a piecť pečivo a chlieb doma.
A skúšam stále,co môže a co nie.

makova333
13. okt 2021

@sloska77 ono problem moze byt v alergii na BKM alebo intolerancii mlieko/psenica a oslabi to crievka a tie potom netoleruju aj veci, ktore im za beznych okolnosti nerobia zle. Cize zakladom je upravit stravu, vylucit vsetko co skodi a potom ked budu crievka "zahojene" pridavat potraviny. Ale zas od tych lahsich veci a aj posledne mlieko/psenica.

zuzka10175
13. okt 2021

@sloska77
áno, u tak malých detí je s testom problém... Ja som napísala svoju skúsenosť, keďže mamička, ktorá založila tému, vek dieťaťa neudávala.
@makova333
napísala som v komunikácii, že je potrebné telefonovať a prejsť si stav organizmu, lebo test sám o sebe nedokážeš sama rozlúsknuť... nemala si záujem ďalej komunikovať, takže som ti test neposlala... načo, ak by som ti ho nemohla vysvetliť?

makova333
14. okt 2021

@zuzka10175 ad1 ano, nemam zaujem davat cudzim ludom kontakty na mna ad2 pokial to nie je test z jadrovej fyziky, ver, ze by mi problem nerobil. Co mi ale problem robilo su kecy o tom, ze vsetko sa vyriesi ked detoxikujes organizmus. A v tomto duchu sa nieslo cele tvoje odporucanie. Detoxikovat a dat telefonne cislo.

Strana
z2