Mastička Triamcinolon pre chlapca

7. okt 2021

Ahojte, viem ze je tu uz vela tych tem, len v nich je vela informacii a kazda ina.. chcem sa opytat, ci vie niekto ako presne pouzivat masticku triamcinolon u chlapca, ktory ma sice predkozku uz stiahnutu, ale ostala mu po okrajoch ako keby ,,,prilepena,,
Docitala som sa v diskusiach ze by sa to malo natierat rano a vecer, ale neviem ako dlho.. pripadne kolko natierat, potom spravit prestavku nejaku a zas pokracovat..
Nechcem rady na ine masticky a podobne. Len naozaj overenu info ak mate od lekara a z vlastnej skusenosti ako casto a ako dlho natierat ten triamcinolon..
Dakujem 🙂

Nechc

inetta
7. okt 2021

Ahoj, no tak ja mam skusenost. Treba pouzivat pravidelne. My pouzivame vecer, teda iba raz denne. Ono to vraj ucinkuje len do urciteho veku chlapca. No moj ma uz 2 balenie. Urologicka povedala ze kludne natierat 3 mesiace. A naposledy povedala, ze nech natierame kludne aj dlhsie.

autor
7. okt 2021

@inetta dakujem, a takze vkuse bez prestavky? Lebo myslim ze niekto niekde pisal ze ja neviem, nepamatam uz presne, mozno 3 tyzdne natierat, potom tyzden pauza a potom zas pokracovat..
Tak ono sa to asi lisi, mozno aj kazdy lekar inak povie 🤔

ivanka0603
7. okt 2021

Nám ju predpísala pediatrička a vravela, že natierať máme aj 45 dní, že potom by mal byť vidieť výsledok. Synovi nešla vôbec stiahnuť predkožka. Začala som natierať 1 . septembra a minulý týždeň som prvýkrát uvidela trošku zmenu. Tak som zvedavá . Natierame len večer.

althejka
7. okt 2021

My sme ju pisali detom na urologii ako 6tyzdnovy 2xdenne cyklus . natiahnut ako ide a na zuzene natiret jemnucku vrstvu. Nie kazdy to 2x denne robi, tak to moze trvat troska dlhsie kym sa efekt ukaze. Dolezita je pravidelnost .

autor
7. okt 2021

@althejka dakujem, a po tych 6 tyzdnoch sa robi aka dlha pauza aby sa potom zacal dalsi cyklus? Ak by to dovtedy nezabralo?

inetta
7. okt 2021

No tak vkuse. Bez prestavky. 3 mesiace, potom chvilu pauza a zase. Asi zavisi aj od vysledku.

inetta
7. okt 2021

Uprimne, dr ti nepovie striktne, ze a teraz pauza 3 tyzdne a pokracovat. Len teda mi bolo povedane nech sa toho nebojim a kludne natieram dlhodobo.

miskamicha
7. okt 2021

Kupte si slezovy krem

ivanka0603
7. okt 2021

@miskamicha my sme mali slezovy krém aj tie kúpele som mu robila, aj pinďa krém a to vôbec nepomáhalo

althejka
7. okt 2021

Po 6tich tyzdnoch kontrola. Ci to malo efekt

miskamicha
7. okt 2021

@ivanka0603 tak triamcinolon 2-3x denne a skusat mu to odlepovat 🙂 harmancekovy a lebo aj repikovy kupel k tomu.

zebrasoma
13. dec 2021

Ahoj, @inetta pomohlo vám to nakoniec ??

inetta
14. dec 2021

@zebrasoma nuz, myslim ze ano. Moj maly to nema take zle. Bolo mi naznacene, ze aj puberta spravi svoje.🙈 Vies, ono zavisi velmi od stupna zavaznosti.

zabinkalenka
14. dec 2021

Synovi predkozka nesla stiahnut vobec. Ked mal 4r a 4mes, doktorka nam predpisala presne tuto masticku. Kazala natierat 2 tyzdne 3x denne a potom dalsie 3 tyzdne. Ak nezbadame zlepsenie, mame sa ozvat. Na stastie uz na 5.den sa mu dala pretiahnut, huraaaa! Z asi 3mm dierocky sme sa zrazu dostali do uplneho pretiahnutia. Za mna je to zazracna mast 🙂

zebrasoma
14. dec 2021

@zabinkalenka no len mne ju pediatricka pre malého nechce resp udajne nemôže predpísať a vcera u urológa sme boli cez 2 hodiny a vyše 20 ľudi. Nedostali sme sa proste na rad.

katym77
14. dec 2021

My sme to riešili v 9 rokoch u syna. Urolog mu to odlepoval sondou, následne sme dostali triamincolon a ešte sme robili harmančekové a repíkové kúpele a už to vyzerá byť fajn

ileas
13. nov 2022

Dobrý deň. Nemá niekto na predaj zvyšnú masticku Triamcinolon? Ďakujem