Máte deti s poruchami zdravia a správania, ktoré nie sú očkované?
Toto veľmi nie je téma pre tie, ktoré sú veľmi provax a ani nechcem šíriť také nálady. Ale zaujímalo by ma, či niekto mate neočkované deti a napriek tomu majú ADHD, DMO, autizmus, ekzemy, epilepsiu, alergie, astmu, cukrovku a celkovo rôzne poruchy vývoja, správania, reči, metabolizmu…
Ano… a v okoli takych poznam - so svalovou dystrofiou, tazkou epilepsiou, aj cukrovkou 1.typu… toto nie je o ockovani, uz to pochopte.
@anonym_autor
Dalsia antivaxerka pise DMO a pritom jedina ochrana je ockovanie , takze kapustny list je najlepsi
Vies co je DMO a ako vznika?
@anonym_e7c770 očividne nevieš rozdiely medzi detskou obrnou a DMO
@dadis
Áno. Mám neočkované ADS dieťa.
Iba imbecil neda zaočkovať dieťa. Na hejty neodpovedam nereagujem. Ťažko sa to prijima , ked ste prepasli cas kedy trebalo ockovat .
Proste - Chudak deti hlupych rodicov.
@anonym_autor Celoplosne povinne ockovanie je u nas ani nie 100 rokov. Postihnute a chore deti tu boli odjakziva. Alergie mal uz moj stary otec narodeny v 20. rokoch minuleho storocia.
@anonym_autor ADHD, autizmus, poruchy vývoja... často spôsobujú nadmerné hodnoty ťažkých kovov v tele matky pri vývoji plodu. Preto sa odporúča heavy metals detox pred otehotnením. Lekári odporúčajú znížiť konzumáciu rýb obsahujúce vyššie hodnoty olova...
V menštruačných tampónoch zistili vysoké hodnoty arzénu, olova, ortuti...
Nadmerný príjem cukru u matky môže preniesť na dieťa kvasinkovú infekciu a spôsobiť kožné problémy, ekzémy, ADHD...
Áno, máme v rodine neočkovaného chlapca s DMO, a ľahkou MR. Rovnako kamarátka ma chlapca s ADHD, PAS a alergiami, má na laktózu, na lepok, na orechy, na vajcia.
ano mame, nik ti nezaruci ze ak nedas zaockovat dieta nechyti diagnozu najma ak sa prejavuje v neskorsom ako ranom veku
Ja nikdy nepochopím ako sa niektorí ľudia mohli chytiť Wakefieldovej “štúdie” o autizme ft. očkovanie 🤦♀️. Keď to bola štúdia na 8-10 deťoch vytvorená na základe rozhovoroch s rodičmi.
Priala by som si, aby ku všetkým, čo na to veria, lekári liečili rovnakým postupom na akom bola vytvorená “štúdia”.
@anonym_autor moje sú plne očkované a nič z tých chorôb nemajú, to sa tiež počíta?
Ja mám síce očkovaného alergika ale poznám 3 neočkované dievčatá, nie sestry, večne choré, alergicky jedna s ADHD, aj keď neviem čo to ma spoločne s očkovaním len odpovedám na otázku.
Mám deti očkované, zdravé a nadpriemerne inteligentné. Tak jedine že by to bol dôsledok očkovania.
Synovec je uplne neockovany a je autista.
Ockovania maju samozrejme vedlajsie ucinky. To % je velmi nizke, ale maju. Nikto nehovori, ze to tak nie je. Kazde dieta je individualita s roznymi predispoziciami a roznymi chorobami a casto vecami, ktore clovek ani nevie, preto zareaguju rozne. Pointou ostava, ze riziko v % mat velmi zly priebeh chorob, proti ktorym to dieta ockujes, je omnoho vyssie... ano cista matematika, ale je to tak. Syn mal autoimunny - geneticky - defekt, o ktorom sme nevedeli, velmi vzacny. Na ockovanie zareagoval velmi zle, hrabal sa s toho doslova roky. Ten autoimunny defekt ma doteraz. Ockovanie nic nesposobilo - len "vytiahlo" problem na svetlo. Keby dostal take osypky s tymi hodnotami, co ma on s krvi, uz tu nemusi byt... toto su take tazke diskusie proste, rovnako by ich mohla viest kazda mamicka "preco mam chore dieta prave ja",
Rovnako mam pocit, ze ludia niektorym diagnozam nerozumeju, hlavne autizmus, kde sa dieta v prvom roku vyvija paradoxne casto uplne normalne bez odchyliek od normy a v druhom roku sa zacinaju tie crty coraz vyraznejsie prejavovat, je to uplne normalne pri tejto diagnoze. Ano medzi tym sa ockuje. Autizmus maju v rovnakej miere aj neockovane deti, su na to studie, nie anketa na koniku.
Ludia casto zabudaju, ze bolo uplne bezne kedysi, ze zena mala aj 8 deti a dospelosti sa ich dozili styri..
@anonym_autor ADHD, autizmus, poruchy vývoja... často spôsobujú nadmerné hodnoty ťažkých kovov v tele matky pri vývoji plodu. Preto sa odporúča heavy metals detox pred otehotnením. Lekári odporúčajú znížiť konzumáciu rýb obsahujúce vyššie hodnoty olova...
V menštruačných tampónoch zistili vysoké hodnoty arzénu, olova, ortuti...
Nadmerný príjem cukru u matky môže preniesť na dieťa kvasinkovú infekciu a spôsobiť kožné problémy, ekzémy, ADHD...
@anonym_c10f59 presne tak a treba uz pochopit ze tie deti nemaju tie choroby adhd autizmy a kadeake postihnutia a vsetko mozne z ockovania ale je to uz v podstate spermia ktora v sebe nesie tieto mutacie a vady a aj telo matky ako pises tazke kovy … dieta sa ockuje prvykrat ked ma par mesiacov zivota kedy len spi a pije mlieko neviem kto si tam vsimne u 3 mesacneho dietata ze ma postihnutie nejaky autizmus atd .premotivovane matky sialene.
A ked ho aj zaockuju , az okolo roka si zacnu vsimat ze nieco nie je ok a myslia si ze to je z ockovania . Pritom to uz v spermii bola vada . Nema to nic s ockovanim. Ale tazko to clovek jednoduchym ludom vysvetli. Skoda ze niesu aj testy kto by mal mal deti ci ma na to v hlave vsetkych 5 pokope.
@anonym_c10f59 presne tak a treba uz pochopit ze tie deti nemaju tie choroby adhd autizmy a kadeake postihnutia a vsetko mozne z ockovania ale je to uz v podstate spermia ktora v sebe nesie tieto mutacie a vady a aj telo matky ako pises tazke kovy … dieta sa ockuje prvykrat ked ma par mesiacov zivota kedy len spi a pije mlieko neviem kto si tam vsimne u 3 mesacneho dietata ze ma postihnutie nejaky autizmus atd .premotivovane matky sialene.
A ked ho aj zaockuju , az okolo roka si zacnu vsimat ze nieco nie je ok a myslia si ze to je z ockovania . Pritom to uz v spermii bola vada . Nema to nic s ockovanim. Ale tazko to clovek jednoduchym ludom vysvetli. Skoda ze niesu aj testy kto by mal mal deti ci ma na to v hlave vsetkych 5 pokope.
@anonym_2d7cc6 vakcíny tiež obsahujú ťažké kovy, po očkovaní môžu napadnúť imunitný a nervový systém. Matky to volajú vzdor, pritom to je často následok po očkovaní, keď kľudné deti s dobrým apetítom odrazu nechcú jesť, spať, sú nervózne, uplakané, hádžu sa o zem... v najhorších prípadoch to má trvalé následky.
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/rocne-dieta-sa-po-ockovani-zmenilo/
@anonym_autor mám dieťa s ADHD a autizmus. Dala som očkovať, avšak od 5. roku nemá žiadne očkovanie, teda na 5. a 6. rok už nemá očkovania, čo sú povinné..Pýtala odo mňa obvodná očkovať, ale mne dala neurologička papier, aby neockovali, lebo môže byť riziko vzniku epilepsie. Mali sme ísť na MR mozgu v narkoze, ale nešli sme, lebo narkóza.😳 Tak, keď to bude zvládať bez narkózy, tak pôjdem. Keď sú také diagnózy, povedala mi Dr. treba vidieť mozog, čo nehrozí riziko vzniku epilepsie. My máme aj genetiku pozitívnu. Epilepsiu našťastie nemá.
Máme 2 deti. Očkovaná dcérka: autizmus, epilepsia, srdcové ochorenie, pohybové ochorenie. Neočkovaný syn (neočkovaný kvôli ťažké epilepsii): autizmus, epilepsia, srdcové ochorenie, pohybové ochorenie (chodí len s ortézami) 🙂 Nech si každý urobí vlastný názor 👍🏻 Očkovanie sa spája s autizmom najmä kvôli tomu, že regres schopností u detí nastáva práve vo veku, kedy sa očkuje jedna konkrétna vakcína. Sú deti, ktoré nesmú podstúpiť očkovanie kvôli vážnej kontraindikácii - a práve kvôli mamičkám, ktoré nedávajú očkovať "z rozmaru" sú tieto deti ohrozené. 👍🏻

Vies co je DMO a ako vznika?