icon

Máte niekto skúsenosti s jačmeňom na oku?

lilymama
28. apr 2018

Mám 3 ročného syna a má už cca 3 mesiace jačmeň pod očkom. Dostali sme už dvoje rozne ATB a ani jedny nezabrali. Očná lekarka sa vyjadrila ze si nemyslí ze sa jacmen vstrebe a dala mi na zvazovanie operaciu v celkovej anestézii.

maca283
•
28. apr 2018

Ak nezabralo tak daj vybrat Ha som sa takto trapila pol roka je to vyrusove a pomphlo Inak ked stihnes este v zaciarku ked sa robi pomahaju sliny a usny maz

lilymama
autor
•
28. apr 2018

A odvtedy sa ti to uz nevratilo?

maca283
•
28. apr 2018

Uz tak aby vyberali nie alw k citim za sa tam nieco deje davam sliny a zabera a uz tym co som to poradila povedali za pomohlo

lilymama
autor
•
28. apr 2018

tak dakujem

veronikazuko
•
28. apr 2018

Ahoj. Mame ten isty problem. Ale na hornom viecku a je to vnutorny tzv.jacmenne zrno. Nas to ma 2 tyzdne a dali nam na to lokalne atb

janinah
•
28. apr 2018

Brali ste aj Tobradex? ak je chir. zákrok nutný,tak by som sa tomu nebránila,je to krátke a účinné,lebo sa vyberá aj celú puzdro s obsahom hnisu.

lilymama
autor
•
29. apr 2018

Tobrex mi dr.predpisala ale ten mu absolútne že nepomohol.
Bojím sa ho dať na tú operáciu. Veď čokoľvek sa môže zvrtnúť.

janinah
•
29. apr 2018

@lilymama rozhodnutie je na vás,ja s tým pracujem a nijakú komplikáciu som nezažila....

veronikazuko
•
29. apr 2018

@janinah ako dlho sa s tym lezi po zakroku v nemocnici?

janinah
•
29. apr 2018

@veronikazuko naši idú domov popoludní

lericenkam
•
2. máj 2018

@lilymama ahoj,ked sa zacne tvorit jacmen, treba jest kockove drozdie, kolko dietatko dokaze zjest, mam to odskusane, ja dospela zjem celu nvecer a do rana uz citim zlepsenie to zacervenanie a svrbenie prestanea jacmen sa nevytvori ,vsetko dobre

lilymama
autor
•
6. máj 2018

Ďakujem všetkým za rady 🙂