Máte overené prípravky na odstránenie vší v škole?
Ahojte, mame v skole vsi. Ked mali pred 8 rokmi, pouzili sme jeden pripravok ktory bol jediny ucinny. Avsak teraz je nedostupny. Mate nejake overene pripravky prosim vas? Lebo my sme vtedy vyskusali aj Paranit a to nic nespravilo. Dakujem za kazdu vasu spravu, skusenost.
@sono2 To chces povedat, ze si vobec nevyberala hnidy??? Akoze moja dcera ma tiez riadne huste, dlhe a motacie (vid foto) a teda bola to dvojtyzdnova babracka, dvakrat denne pramen po prameni, vzdy tak skoro hodinova procedura. Ale teda hanba by ma fackovala nechat jej vo vlasoch hnidy, ved je to hnusne. Fuj.
Vieš ako mi mladšia co mala toho najviac pri tom všetkom revala? Nevieš si predstaviť
@sono2 aj moja revala, je citlivka, tiez ju to tahalo. Ja som vyberala prstami, pomocou lupy, celovkou som si svietila, ale celkom to slo aj tym specialnym vsivacikom, co som dala link vyssie, s tymi spiralovymi zubami. Dost dobre zachytaval aj hnidy. Mojej som povedala, ze bud to bude musiet vydrzat, alebo ju ostriham. Na tie sampony castokrat vznika u vsi rezistencia, pisu o tom v tych clankoch, potom to tak dopada, ze sa vsi nevedia zbavit cele koletivy, ked su napr. v tiedach decka, ktorym su rodicia lenivi poctivo tie hnidy povyberat.
zienky, a odkial sa vlastne tie vsi beru? Odkial mozu skocit na cloveka? Aj v domacom prostredi? V triede mojej dcery sa objavili a rozmnozili hned v 1.tyzden skoly. Nechapem.
@selenka7 si hlucha?? Nešlo to. Šlo to pomädzi. Žehlila som detailne na balkóne 2 hodiny jednu hlavu. Dcéra Mala štyri roky. Nič sme do kolektívu nezaniesli! A ani rezistenciu nevybudovali. Hedrin sme použili dvakrát s odstupom času ako sa aj odporúča. Meleš dookola to isté akoby som bola na hlavu, som to riešila denne. Ani nespala. Asi som nebola lenivá keď som žehlila 2 hodiny a ďalšiu dcéru ďalšie 2 hodiny. Ob den opäť hádam 3 krát som to urobila. A pomedzi šampón.
@5violets vos zije len vo vlasoch a neskace, cize len prelezu z vlasov na vlasy, chvilku (niekolko hodin) mozu prezit aj napr. na celunenom nabytku, alebo na sedadlach v autobuse, ale nie dlho, lebo rychlo dehydratuju. Do detskeho kolektivu to proste vacsinou prinesie niektore z deti.
@sono2 prosim vas chcem sa spytat...hedrin je aj hnidy?? Vsade citam ze aj hnidy zabije..teraz som dala dcere a hnidu aj tak pukaju....pukaju aj ked su mrtve ci len zive??
Pukaju aj mrtve. Hnidy aj vsi. Nepoznam hedrin, ale ucinok na hnidy nezvykne byt 100%, preto je dobre kuru opakovat. Hlavne pri dlhych a hustych vlasoch, kedy je aj problem to aplikovat uplne vsade.
@aalt ja som z toho hotova ..ze mam nakupeje vselijake sampony a kazdy druhy den prplem aj sebe aj dcere vlasy..dospele nemame len tie hnidy vyberame vycesavame tak preto zhanam ci je aj nieco co zabije aj hnidu..
@dena12345678910 áno. Ja som ani nedokázala všetky vycesat. Viac bol pokoj ale o 5 dní aj tak by som zopakovala procedúru.
@dena12345678910 no boli to nervy ... mali sme aj ten speci hreben vsivacik. Jedna kura bola tak do dvoch hodin a ten paranit vydrzal menej ako pisali, ale teda dlhe huste vlasy. A mali to vsetky. Aj dcery zial uz aj manzelka. Ja som ostrihany uplne nakratko, ale dal som si vtedy pre istotu aj ja. Ale pri opakovaniach sme videli ze sa to viditelne zlepsuje, tak sme to prezili.

Rakúsko majú kadekde tu príklad