icon

Máte skúsenosť s krvácaním z pošvy 13 mesačného bábätka?

bojazlivamama
14. máj 2015

Ahojte ! Som tu nová a mám na vás otázku. Včera večer sa malá pokakala, utierala som ju obrúskom a bolo na ňom trochu krvi. Až mi zle ostalo. Vždy ju od toho najväčšieho utriem a potom umyjem pod tečúcou vodou. Manžel mi hovoril, že to muselo byť zo stolice, ale viem čo som videla. Nikdy predtým ani odvtedy som nič na obrúsku nevidela, ani na plienke. Čítala som o tom na nete rôzne články, stáva sa to novonarodeným dievčatkám ale vraj to môže signalizovať predčasný nástup puberty v štyroch, piatich rokoch. Môžte mi napísať svoje názory, skúsenosti ? Ďakujem veľmi pekne !

ludmilaka
14. máj 2015

Ahoj, nám sa to stalo predvčerom. Malá má 2 r. chodí na záchod a tiež po kadení bol obrúsok trošičku od krvi. Lenže mala obrovske a tvrdé to hoveno, tak si myslím, že jej to asi trošku natrhlo riťulu. Nemohlo to byť aj u vás tak?

bonaqa2013
14. máj 2015

Nestretla a to mám 3 dievčatá. Ale ak sa to zopakuje určite k lekárovi. alebo aspoń spomenúť na poradni.

denduska
14. máj 2015

Stretla raz a bola to infekcia, pravdepodobne zanesená z konečníka. Tiež som skoro zamdlela ale poriešil to lokálne oftalmoframykoin (na radu detskej gynekologicky). Dala som jej vždy večer keď zaspala trošku po dobu pár dní. A bol pokoj.

tova
15. máj 2015

citam, ze krvacanie z posvy, a potom ze kakala , tak hadam nekaka z posvy. ked to bolo z konecnika, tak mozno sa crievko natialo praskla zilka, ked to bolo jednorazove, alebo ci s obruskov nema cervenu kozu az do krvi? , a ked sa bude opakovat tak s tym treba k dr. A ked to bolo z posvy tak hmm vies ze prva reakcia by bola zneuzivanie, a potom by pozerali na infekcie atd. 13 mes. dieta nema zadne predzastne ms.

lasocka19
15. máj 2015

Pri kakani sa to stalo aj nam ale bola krvava cela plienka tak som letela na pohotovost..ale ja mam chlapceka