Krv pri cikaní u 19-mesačnej

12. aug 2022

Ahojte ,mala sa pokakala následne som ju umývala pod vodou ..prebalila ,potom sa pokakala znovu a pri prebaľovani som jej medzi posvou a dupou našla krv ..volala som doktorke tak že ju mám sledovať ak by sa zopakovalo smer pohotovost ..máte skúsenosť ? Napadlo ma ci som jej pri umývaní nepodrazdila..doteraz som žiadnu krv nenašla v plienke je úplne v pohode ..čo robiť som strašne vystresovaná ja si myslim že ta krv bola z posvy … :(

nikpa
12. aug 2022

Mohla si ju poskriabat ani nevieš alebo ona sama sa mohla keď mala dole plienku alebo neumyla si ju zle a mala to volaky zvyšok zo stolice? Nie je bežné aby krvácala zo spodu, ani keby mala neviem aky zápal, to by už mala vysoké teploty. Keď je v pohode, spokojná ako obvykle, nepanikar. Sleduj ju ako ti kázala dr. a uvidíš či tam ešte niečo nájdeš alebo nie.

autor
12. aug 2022

Ďakujem ti ,Ja si myslim že to ja keď som ju umývala lebo rúcala sa mi a bola pokakaná veľmi tak len rýchlo pod vodou ..a hlavne pisulku som sa jej snažila umyť ..ak som ju zaskriabla ja nemalo by sa krvácanie opakovať však ? Teraz nič úplne v poriadku čistá plienka..to len jednorazovo trošku mala krvi pri pošve ..strašne strach mám sle tiež si myslim že močové to nebudú lebo fakt nemá ani zvýšenú teplotu dieta cule bez problémov ..si myslim že by plakala aj pri curani by ju to pálilo ..