Máte skúsenosti s nemiznúcimi uzlinami u detí?
Ahojte. Má niekto skúsenosť, že sa vašim detom urobili uzliny- hrcky na krku zo zadu a za uškom, ktore nemizli a dieta nebolo chore? Co to bolo u Vás? Na aké vyšetrenia Vás poslal lekar?
Bola som dať ako samoplatca urobiť sono. Reaktivne uzliny. Ja ich mám tiež pár už roky.
U dieťaťa nie, ale ja mám na krku vzadu uzlinu zväčšenú už dva roky, chodím raz ročne na kontrolu na ultrazvuk.
@anonym_f681cd a co povedali, ze moze byt pricina? ja mam roky na hlave zvacsenu, raz mensia raz vacsia...
@anonym_autor Neviem, ake stare je dieta. Moj ked bol mensi, mozno do tych 3-4 rokov, tak po chorobach mu niekedy zostala dlhodobejsie zvacsena uzlina.
@anonym_autor Neviem, ake stare je dieta. Moj ked bol mensi, mozno do tych 3-4 rokov, tak po chorobach mu niekedy zostala dlhodobejsie zvacsena uzlina.
@marianarem ale ona chorá nebola od októbra, má 2,5roka
@anonym_autor Chod teda k lekarovi. Este ma napadlo, ci nemala nejaky horsi stipanec od hmyzu, mna raz postipala vcela, stipanec maly, ale na krku mi navrela uzlina.
@anonym_f681cd a co povedali, ze moze byt pricina? ja mam roky na hlave zvacsenu, raz mensia raz vacsia...
@anonym_a30169 že je to reaktívna uzlina, ktorá ostala po chorobe. Mali sme zimu keď dieťa donieslo domov chrípku a, chrípku b aj covid samozrejme sme sa nakazili všetci odvtedy to mám
U nas sa takto prejavila mononukleoza… tiez nebolo dieta chore, ziadna teplota a ani ine prejavy choroby. Mali sme podozrenie zo skolky a krvne testy to potvrdili. Nasadili lieky a uzliny sa potom zmensili.
ako dieťa som mala zapal a odvtedy sú všetky uzliny na krku po celý život zväčšené. keď ma lekári vyšetrujú sa obávajú že umieram

U dieťaťa nie, ale ja mám na krku vzadu uzlinu zväčšenú už dva roky, chodím raz ročne na kontrolu na ultrazvuk.