icon

Máte skúsenosti s nemiznúcimi uzlinami u detí?

23. jún 2026

Ahojte. Má niekto skúsenosť, že sa vašim detom urobili uzliny- hrcky na krku zo zadu a za uškom, ktore nemizli a dieta nebolo chore? Co to bolo u Vás? Na aké vyšetrenia Vás poslal lekar?

anonym_f681cd
23. jún 2026

U dieťaťa nie, ale ja mám na krku vzadu uzlinu zväčšenú už dva roky, chodím raz ročne na kontrolu na ultrazvuk.

domka222
24. jún 2026

Bola som dať ako samoplatca urobiť sono. Reaktivne uzliny. Ja ich mám tiež pár už roky.

anonym_a30169
24. jún 2026
@anonym_f681cd

U dieťaťa nie, ale ja mám na krku vzadu uzlinu zväčšenú už dva roky, chodím raz ročne na kontrolu na ultrazvuk.

@anonym_f681cd a co povedali, ze moze byt pricina? ja mam roky na hlave zvacsenu, raz mensia raz vacsia...

letfenixa
24. jún 2026

Ako dlho to má? U syna to bol prejav boreliozy.

marianarem
24. jún 2026

@anonym_autor Neviem, ake stare je dieta. Moj ked bol mensi, mozno do tych 3-4 rokov, tak po chorobach mu niekedy zostala dlhodobejsie zvacsena uzlina.

autor
24. jún 2026
@marianarem

@anonym_autor Neviem, ake stare je dieta. Moj ked bol mensi, mozno do tych 3-4 rokov, tak po chorobach mu niekedy zostala dlhodobejsie zvacsena uzlina.

@marianarem ale ona chorá nebola od októbra, má 2,5roka

marianarem
24. jún 2026

@anonym_autor Chod teda k lekarovi. Este ma napadlo, ci nemala nejaky horsi stipanec od hmyzu, mna raz postipala vcela, stipanec maly, ale na krku mi navrela uzlina.

anonym_f681cd
24. jún 2026
@anonym_a30169

@anonym_f681cd a co povedali, ze moze byt pricina? ja mam roky na hlave zvacsenu, raz mensia raz vacsia...

@anonym_a30169 že je to reaktívna uzlina, ktorá ostala po chorobe. Mali sme zimu keď dieťa donieslo domov chrípku a, chrípku b aj covid samozrejme sme sa nakazili všetci odvtedy to mám

hipollita
24. jún 2026

U nas sa takto prejavila mononukleoza… tiez nebolo dieta chore, ziadna teplota a ani ine prejavy choroby. Mali sme podozrenie zo skolky a krvne testy to potvrdili. Nasadili lieky a uzliny sa potom zmensili.

anonym_a32d74
24. jún 2026

ako dieťa som mala zapal a odvtedy sú všetky uzliny na krku po celý život zväčšené. keď ma lekári vyšetrujú sa obávajú že umieram