icon

Máte skúsenosti s pedopsychiatrami? Aký je priebeh sedení?

11. sep 2026

Ahojte
Poraďte s ktorým pedopsychiatrom respektive pedopsychiatrickou ste najviac spokojní? A s ktorým najmenej a viac by ste nešli? Nejaké skúsenosti a ako prebiehajú sedenia. My sme reálne len pár minút pár otázok a predpisu sa lieky preto ma zaujímajú viaceré skusenosti ci je to tak všade alebo je i trosku iný postup.

anonym_3664af
11. sep 2026

Tu to velmi zalezi od diagnozy a celkoveho stavu. Su zavaznejsie diagnozy kedy by to nestacilo ale ak je stav stabilizovany a nevyliecitelna diagnoza tak mi to pride dostacujuce, pretoze vela toho nezmoze aj keby ste tam sedeli 2 hodiny.

anonym_3664af
11. sep 2026

Inak este jedna dost dolezita a podstatna vec psychiater nie je psychoterapeut ani psycholog takze aj nato treba pri kazdom sedeni mysliet. Ak mas pocit, ze treba aj terapie porozpravaj sa s nim o vhodnosti alebo kludne mozes dieta objednat na terapie aj bez jeho "dovolenia".
Dokonca aj na samotnych psychiatrickych oddeleniach spolupracuju paychiatri a psychologovia s pacientom naraz pretoze kazdy pri liecbe plni inu ulohu.

anonym_07796a
11. sep 2026

Otazka je co riesis, ake problemy. A ci hladas naozaj psychiatra alebo psychologa, to je velky rozdiel.
Ale priprav sa na to ze nakoniec budes musiet ist k prvemu co ta bude chciet zobrat lebo ich je velmi malo ktori beru novych pacientov.
S vynimkou stavu na hospitalizaciu.

janinah
11. sep 2026

Je ich na Sk zúfalo málo,tušim 46,tak sa netreba čudovať,ze menej važnym stavom sa venujú menej.

anonym_371dad
11. sep 2026

Veľa starších už vymenili mladšie, takže niektoré info na nete sú dosť milne, ak je to jedna a tá istá ambulancia. Nie je šanca sa dostať viacerým, takže asi berú, čo "trh" ponúka. A čakacie doby ani nehovorím. Ja mám volať v nov/ dec., aby vôbec bol termín január/február. Budem rada, ak bude na maj

anonym_3650d7
11. sep 2026

pedopsych. je málo ,malých pacientov veľa.
Naša pedopsych. je vyhorená. Nie je to len môj názor, ale viacerých mamičiek.