Máte skúsenosti s vrodenou hypospádiou u dieťaťa?
ahojte maminky! Ma niektora z vas synceka s vrodenou vadou-hypospadiou?? Je popripade uz niekto aj po operacii?? Moc by som o tom vsetkom potrebovala info.Ozvite sa,ak s tym mate skusenosti prosiiiiim!! ☹
Maminy prosím nejaké slušné ubytovanie v blízkosti Kramárov? Chceme ísť deň dopredu nech nemusíme vyrážať z domu o 5 ráno.. vďaka
@liveka my sme boli zakazdym na zdravotnej ubytovni. Je to presne pred budovou nemocnice Kramare. Noc tam stoji cca 15 eur. Je tam soc. zariadenie na izbe, dve postele, a ak chcete tak si musite poziadat o izbu s Tv
Baby, sme po operacii , uz sme aj doma. Ako ste osetrovali synom pipika? Syn si ho neda ani chytit ani natriet, ze ho to stipe. Neviem co robit. Chcela som ho osprchovat alebo macat v repiku, nedovoli mi to. Neviem co robit. Nezapali sa mu to? Robili nam obriezku a rozsirenie mocovej rury.
@1104 ahoj, kde vam to robili? V BA?
Ahoj my sme to tiez uz absolvovali .bojovali sme s tym 2tyzdne.nic len v repiku macat.ziadnu mast.to prejde😉
@veronikaszabova ano
@1104 ahoj 🙂 myslela som na vas 🙂 ako ste to zvladli? kolko ste boli hospitalizovany? my sme natierali takou mastou nam predpisali zo zaciatku sa bal, ale potom uz pekne si dal netierat, ale len opatrne 🙂
@dasakvasnicova Ahoj,,v stredu ho operovali a vo stvrtok nas pustili s tym ze v piatok naspat na vyber hadicky , mal aj sacik na cikanie. Bolo to dost zle v nemocnici, doma uz lepsie ale stale nechce cikat boji sa. Takze cirkus pred cikanim aj po. Treba len natierat, sprchovat netreba po cikani? V piatok pri tom vyberani hadicky som bola taka vystrasena ze som sa nic nespytala. Len povedali ze natierat 3x denne.
@1104 nasho to bolelo este dost dlho. davali sme 2xdenne framikoin.
a chodil "na ostro", aby ho nic nedrazdilo
davala som mu na postel taky ten stolcek na ranajky do postele. aj cez den, aby ho nic netlacilo.
@zuzkaamiska sprchovala si ho normalne? Po akom case?
Uf, drzte sa, my chvalabohu pri cikani sme nemali problem a sprchu som.mu na to nedavala bala som sa tym silnym prudom aby som mu nesla na stichy, a by som mu neublizila, tak som mu na brusko davala sprchu a,ako stekala voda tak som mu velmi opatrne len okolo a natierat my dva krat denne a nemal slipky len volne siroke pancusky a potom ked lezal.pred telkou som ho vyzliekla dala pod nim podlozku a prikrila dekou, ked som sa pytala na repik ten.mi.moc neodporucali nech mu to zbytocne vuac nevysusuje a nestahuje, nech sa tonpekne same zahoji a po jazdom cikani jemne umyt aby sa to nezapalilo
@dasakvasnicova tiez som mu to doteraz tak oplachla teplou vodou, on sa hlavne velmi boji. Nedavam mu vobec ani pancusky jemu vadi aj deka. Je to proste chlap 😊vsetko prehana 😉.
@1104 fuha, uz ani neviem. umyvala som ho hubkou ako v nemocnici. nesprchovala som ho este par dni,tyzden po navrate domov.
@zuzkaamiska teraz som volala do nemocnice a ze ho mozem kazdy vecer sprchovat. Este zajtra zavolam lekarke. Dakujem.
@1104 kazdy doktor povie nieco ine 🙂
Dakujem vsetkym 😉, dnes je to uz o kusok lepsie 🙂 .
@1104 dakujem za odpoved ;)
Nas tiez caka rozsirenie otvoru 24.6... Tiez v BA. Vraj budeme cca 4 dni hospitalizovani... Tak vy ste to mali super, ze ste sli na druhy den domov
@veronikaszabova tiez mi hovorily 4 dni a hned druhy den nas pustili, ale s hadickou a sackom kam cikal. Aj obriezku mu budu robit?
Ahojte. Mi teraz ideme 15-eho do Ba..tiez mame hypospadiu, lahsi stupen, ale nam pisali na papier 10-14 dni. Asi nam budu spravit novu dierku, obriezku....som uz velmi nervozna, uz ani nespim...drzte nam ... Dakujem 🙂
@1104 obriezku zatial pravdepodobne nie... Este mu nechame predkozku tak, keby si to chcel dat zoperovat, ked bude troska vacsi
@veronikaszabova da sa mu predkozka pretiahnut?

@1104 myslíme obe MUDr. Slebodníkovu áno?