Máte skúsenosti s vrodenou hypospádiou u dieťaťa?
ahojte maminky! Ma niektora z vas synceka s vrodenou vadou-hypospadiou?? Je popripade uz niekto aj po operacii?? Moc by som o tom vsetkom potrebovala info.Ozvite sa,ak s tym mate skusenosti prosiiiiim!! ☹
Maminy prosím nejaké slušné ubytovanie v blízkosti Kramárov? Chceme ísť deň dopredu nech nemusíme vyrážať z domu o 5 ráno.. vďaka
@liveka my sme boli zakazdym na zdravotnej ubytovni. Je to presne pred budovou nemocnice Kramare. Noc tam stoji cca 15 eur. Je tam soc. zariadenie na izbe, dve postele, a ak chcete tak si musite poziadat o izbu s Tv
Baby, sme po operacii , uz sme aj doma. Ako ste osetrovali synom pipika? Syn si ho neda ani chytit ani natriet, ze ho to stipe. Neviem co robit. Chcela som ho osprchovat alebo macat v repiku, nedovoli mi to. Neviem co robit. Nezapali sa mu to? Robili nam obriezku a rozsirenie mocovej rury.
Ahoj my sme to tiez uz absolvovali .bojovali sme s tym 2tyzdne.nic len v repiku macat.ziadnu mast.to prejde😉
@1104 ahoj 🙂 myslela som na vas 🙂 ako ste to zvladli? kolko ste boli hospitalizovany? my sme natierali takou mastou nam predpisali zo zaciatku sa bal, ale potom uz pekne si dal netierat, ale len opatrne 🙂
@dasakvasnicova Ahoj,,v stredu ho operovali a vo stvrtok nas pustili s tym ze v piatok naspat na vyber hadicky , mal aj sacik na cikanie. Bolo to dost zle v nemocnici, doma uz lepsie ale stale nechce cikat boji sa. Takze cirkus pred cikanim aj po. Treba len natierat, sprchovat netreba po cikani? V piatok pri tom vyberani hadicky som bola taka vystrasena ze som sa nic nespytala. Len povedali ze natierat 3x denne.
@1104 nasho to bolelo este dost dlho. davali sme 2xdenne framikoin.
a chodil "na ostro", aby ho nic nedrazdilo
davala som mu na postel taky ten stolcek na ranajky do postele. aj cez den, aby ho nic netlacilo.
Uf, drzte sa, my chvalabohu pri cikani sme nemali problem a sprchu som.mu na to nedavala bala som sa tym silnym prudom aby som mu nesla na stichy, a by som mu neublizila, tak som mu na brusko davala sprchu a,ako stekala voda tak som mu velmi opatrne len okolo a natierat my dva krat denne a nemal slipky len volne siroke pancusky a potom ked lezal.pred telkou som ho vyzliekla dala pod nim podlozku a prikrila dekou, ked som sa pytala na repik ten.mi.moc neodporucali nech mu to zbytocne vuac nevysusuje a nestahuje, nech sa tonpekne same zahoji a po jazdom cikani jemne umyt aby sa to nezapalilo
@dasakvasnicova tiez som mu to doteraz tak oplachla teplou vodou, on sa hlavne velmi boji. Nedavam mu vobec ani pancusky jemu vadi aj deka. Je to proste chlap 😊vsetko prehana 😉.
@1104 fuha, uz ani neviem. umyvala som ho hubkou ako v nemocnici. nesprchovala som ho este par dni,tyzden po navrate domov.
@zuzkaamiska teraz som volala do nemocnice a ze ho mozem kazdy vecer sprchovat. Este zajtra zavolam lekarke. Dakujem.
@1104 dakujem za odpoved ;)
Nas tiez caka rozsirenie otvoru 24.6... Tiez v BA. Vraj budeme cca 4 dni hospitalizovani... Tak vy ste to mali super, ze ste sli na druhy den domov
@veronikaszabova tiez mi hovorily 4 dni a hned druhy den nas pustili, ale s hadickou a sackom kam cikal. Aj obriezku mu budu robit?
Ahojte. Mi teraz ideme 15-eho do Ba..tiez mame hypospadiu, lahsi stupen, ale nam pisali na papier 10-14 dni. Asi nam budu spravit novu dierku, obriezku....som uz velmi nervozna, uz ani nespim...drzte nam ... Dakujem 🙂
@1104 obriezku zatial pravdepodobne nie... Este mu nechame predkozku tak, keby si to chcel dat zoperovat, ked bude troska vacsi

@1104 myslíme obe MUDr. Slebodníkovu áno?