Mentálne poruchy u detičiek
stale je viac a viac zaostalych deti celkom by ma zaujimalo preco to tak je nevideli ste niekto daku studiu?? za poslednych 5-10 rokov su skoly plne zaostalych deti predtym to bolo par deti a teraz polovica triedy potrebuje asistenta a stale ich je viac a viac cim idu roky hore
@freedoom23 Tvoja expertiza je co? Google, Youtube, Badatel alebo Domacilekar?
@freedoom23 Ved ja som uz zaockovana, bud v klude 😁 co sa jedujes, supla si si hlinik do mozgu z folie na kolacoch?
@freedoom23 fuha, priat smrt je podla teba to vecne a slusne komentovanie? To mame velmi rozdielne standardy 😁
@freedoom23 ze slušne 🙄
@freedoom23 hlinik sa nachadzal kedysi v mnozstve priborov, ludia s nim jedli. To mnozstvo, ktore sa nachadza vo vakcinach, je tak zanedbatelne, ze by si asi musela dostat 5 litrovu injekciu, aby ti „obalil“ mozog😊🤷♀️😂
@viestta 😂😂😂. Presne tak…hlinik v pamperskach, vlozkach, pribore, obaloch a podobne nevadi….ale vo vakcinach ano-lebo ten obali mozog. Niektorym tu obalilo mozog mnozstvo bludov, ktore citajuna nete. Len pre zaujimavost, lekar, ktory prisiel v 80. tych rokoch s tou uz milionkrat vyvratenou teoriou o ockovani a autizme, musel odovzdat atestaciu a zaplatit vysoke pokuty, kedze falsoval vysledky svojich „vyskumov“.

Dve odborníčky sa ozvali ;) tvoje názory sú vždy perličky. Dovi dopo