icon

Mesačná dcérka má problém s kakaním

motylicek123
22. apr 2012

ahojte mam taky problem - dcerka 1.mesiac - stale sa dojcime neprikrmujeme, mi nechce kakat, ked sme prisli s porodnice kakala mi kazdy den 1x, no teraz ako keby tlacila cela ocervenie a nic sem tam poprdka po crievkach jej hrmoce, no vobec nekaka len place a zvija sa, sponuje sa, a nechce mi potom ani dobre papat, chvilocku papa, potom a odtiahne place zvija sa chvilku sa ukludni pije a zase sa opakuje zvijanie sa sponovanie sa tlacenie a nic, skusala som masirovat brusko pupikom, cvicit s nozickami a cvicit i do kriza rucicka nozicka, davat na brusko a masirovat chrbatik, i espumisan ked mi toto robila treti den skusila som rektalnu rurku a mala sa nevedela dokakat - asi 6x kakala po sebe a take zlte horcicove a riedke doslova to z nej vyletelo az to zaspliechalo, potom ju to ukludni a je spokojna a papa a v pohodicke aj zaspinka, rektalnu rurku, ale nechcem pouzivat skuste poradit - feniklovy cajik mi nechce pit vzdy ho vyvrati tak ho skusam pit ja

Strana
z3
hajanka
24. apr 2012

@meusicka ved ok ja sa nehadam, len sa snazim vysvetlit, ze bakterie prospesne a zivotu potrebne pre travenie nemohli uskodit, to je akoby niekomu uskodili vitaminy, ktore telo tiez potrebuje pre spravne fungovanie. Dovod mohol byt akykolvek.

ivia123
27. apr 2012

Ahoj.Ked stale dojčiš dieťatko nemusi kakať aj 2-3 tyždne. 🙂

ivia123
27. apr 2012

ešte som zabudla, hlavne nejedz 3.jedla - 1.fazuľa ,2.kapusta,3.huby 🙂 ked boli bruško veľmi dobre su kvapky SAB SIMPLEX tie Ti predpiše detsky lekar. ahoj a želam pekny večer

pomozte28
17. jún 2012

NEJAKI RECEPT CO UCINKUJE BABETKU? 😲

pomozte28
17. jún 2012

TO KET VIDIM Na nu

Strana
z3