Mesačná dcérka má problém s kakaním
ahojte mam taky problem - dcerka 1.mesiac - stale sa dojcime neprikrmujeme, mi nechce kakat, ked sme prisli s porodnice kakala mi kazdy den 1x, no teraz ako keby tlacila cela ocervenie a nic sem tam poprdka po crievkach jej hrmoce, no vobec nekaka len place a zvija sa, sponuje sa, a nechce mi potom ani dobre papat, chvilocku papa, potom a odtiahne place zvija sa chvilku sa ukludni pije a zase sa opakuje zvijanie sa sponovanie sa tlacenie a nic, skusala som masirovat brusko pupikom, cvicit s nozickami a cvicit i do kriza rucicka nozicka, davat na brusko a masirovat chrbatik, i espumisan ked mi toto robila treti den skusila som rektalnu rurku a mala sa nevedela dokakat - asi 6x kakala po sebe a take zlte horcicove a riedke doslova to z nej vyletelo az to zaspliechalo, potom ju to ukludni a je spokojna a papa a v pohodicke aj zaspinka, rektalnu rurku, ale nechcem pouzivat skuste poradit - feniklovy cajik mi nechce pit vzdy ho vyvrati tak ho skusam pit ja
Ahoj.Ked stale dojčiš dieťatko nemusi kakať aj 2-3 tyždne. 🙂
ešte som zabudla, hlavne nejedz 3.jedla - 1.fazuľa ,2.kapusta,3.huby 🙂 ked boli bruško veľmi dobre su kvapky SAB SIMPLEX tie Ti predpiše detsky lekar. ahoj a želam pekny večer
NEJAKI RECEPT CO UCINKUJE BABETKU? 😲
TO KET VIDIM Na nu

@meusicka ved ok ja sa nehadam, len sa snazim vysvetlit, ze bakterie prospesne a zivotu potrebne pre travenie nemohli uskodit, to je akoby niekomu uskodili vitaminy, ktore telo tiez potrebuje pre spravne fungovanie. Dovod mohol byt akykolvek.