icon

Mesačný synček má soplíky. Ako mu pomôžem?

20. mar 2023

Ahojte chcem sa opytat co mu dat do nosteka potrebujem mu odsat .. doktorka mu predpisala nasivin 0.0001 ale ten sa uz nevyraba .. a potrebujem nieco ine len vsetko je az od 1roka .. myslite ze je lepsia rucna alebo na vysavac odsavacka? Dakujem

babovka2321
20. mar 2023

Na vysavac jednoznacne najlepsia. A par minut pred odsavanim do nosa Libenar alebo Aliamare.

autor
20. mar 2023

@babovka2321 dakujem.. inak aj v plienke ked sa vykaka ma taky sopel to su sopliky? 🤷‍♀️

fiafia
20. mar 2023

Morské vody môže, pred odsávanim prestreknut

irusa
20. mar 2023

áno hlieny

zuzudrnda
20. mar 2023

Nám nič iné pri dcérke v tom veku nepomohlo ako Nasivin do 1r. Mala z nádchy opuchnuté sliznice. Ak mu noštek vyčistite morskou vodou pre bábätká a odsajete sopliky,dobre sa mu dýcha ? Lebo inak by som hľadala,kto ešte Nasivin doma ma. Skúšali sme aj inhalaciu vincentky,stisili kúrenie, vlhký vzduch...

sandra_kul
20. mar 2023

my sme toto zakaždým riešili elektrickou odsávačkou a dobre. ešte stále ju niekde doma mám :D kupovali sme z Najlekarne.

harmona
20. mar 2023

Ked je taky malinky, tak by mohla postacit aj elektricka odsavacka si myslim, ale zase do buducna budes mat lepsiu tu na vysavac, ta je vykonnejsia.

michaela412
20. mar 2023

my sme dali sprej morská voda a pomohlo vždy, a odsávačka na vysávač je tiež super

heln
20. mar 2023

mesacnemu staci aj elektricka odsavacka (mojho syna to vrcanie aj ukludnovalo) a morsku sol, napriklad sterimal s medou, poradit sa v lekarni ktora je vhodna.

rozovykon
20. mar 2023

mne lekárka ešte odporučila vyzdvihnúť madrac, aby malo dieťa hlavu trošku vyššie a neležalo na rovnom povrchu. Inak všetko čo bolo povedane. Strieknuť morskú soľ a odsať.