Mliečna chrasta
Ahojte chcela by som sa opýtať ako sa zbaviť mliečnej chrasty.uz ma malicka 4 mesia ešte stále to máme 😢 ďakujem pekný večer 😊
Prvý vnuk pred 27rokmi...dedko robil halušky,spražil maslo,polovičku dal na halušky,druhá polovička vlažnej teploty šla na vnúčikovu hlávku, potom sčesať hrebeňom "všiváčikom",odskúšané a použité na ďalších hádam šiestich deťoch a vždy pomohlo 😉
Ahoj, aj moja malá to mala asi do 4 mesiacov a potom mi poradila švagriná, aby som jej to natrela olivovým olejom a potom hustým hrebienkom vyčesať. Súhlasím s janinah. 😉
krem od biodermy spcialne na toto. po tusim dvochpouzitiach zmizlo - krem spom posunula dalej kamoske 🙂
Ďakujem krásne a nebude ju to bolieť keď to budem vycesavat?(len keby aspoň minútku bola v klude a nehýbala hlavickou😢 lebo pri nej neni šanca😁😢) pekný den prajem všetkým
bolieť to isto nebude, mojej to išlo dole už pri potieraní vatovým tampónom. Samozrejme, že to nebudeš odstraňovať silou ale jemne. Čo pôjde, to pôjde. Zvyšok skús opäť ďalší deň.
Najlepsie vecer pred kupanim natriet mastnym kremom, nechat chvilu posobit. A potom detskym hrebenom pomalicky odstranovat ale len to co sa da. Nikdy nie nasilu. Chce to trpezlivost
Bud natierat kremom a zmakcene vycesavat, alebo kupit v lekarni sampon na mliecnu krustu a kazdy den s nim vlasy umyvat (vzdy nechat posobit par minut). Ono sa to casom vyumyva/vycese.
@carolinja Babe sampon a nemusis ani nechavat extra osobit a ani kazdy den umyvat vlasy...ono sa to postupne vycese a zmizne...odskusane a najpohodlnejsie riesenie pri dvoch detoch
@terezka1947 suhlasim, nam s babe zisla mliecna chrasta na prvykrat😉
Pekne sa to samo osupalo.
Ďakujem😃
Olivový olej z lekárne.

Ahoj,moja to mala ako 6 tyzdnova.kozna predpisala telove mlieko excipial lipolotio.to ju zmakcilo a zislo dole.