icon

Mliečna chrasta

carolinja
10. okt 2016

Ahojte chcela by som sa opýtať ako sa zbaviť mliečnej chrasty.uz ma malicka 4 mesia ešte stále to máme 😢 ďakujem pekný večer 😊

lydia15
10. okt 2016

Ahoj,moja to mala ako 6 tyzdnova.kozna predpisala telove mlieko excipial lipolotio.to ju zmakcilo a zislo dole.

janinah
10. okt 2016

Prvý vnuk pred 27rokmi...dedko robil halušky,spražil maslo,polovičku dal na halušky,druhá polovička vlažnej teploty šla na vnúčikovu hlávku, potom sčesať hrebeňom "všiváčikom",odskúšané a použité na ďalších hádam šiestich deťoch a vždy pomohlo 😉

saska.t
10. okt 2016

@carolinja moja mala to uz ma 3 roky a dodnes nepomohlo nic, ma to uz len trochu ale ma, normalne to ma zmiznut do 1roku

tinna88
10. okt 2016

@carolinja ahoj. My sme mali na hlavicke a nam poradili sampon babe. Umyjes vlasky, nechas posobit a potom sa to akoby cele odlupne od kozicky a vyceses kefou(tou babatkovskou)
Nam to velmi pomohlo. Odvtedy to nemame.

drevoliska
10. okt 2016

Ahoj, aj moja malá to mala asi do 4 mesiacov a potom mi poradila švagriná, aby som jej to natrela olivovým olejom a potom hustým hrebienkom vyčesať. Súhlasím s janinah. 😉

ukulela
11. okt 2016

krem od biodermy spcialne na toto. po tusim dvochpouzitiach zmizlo - krem spom posunula dalej kamoske 🙂

carolinja
autor
11. okt 2016

Ďakujem krásne a nebude ju to bolieť keď to budem vycesavat?(len keby aspoň minútku bola v klude a nehýbala hlavickou😢 lebo pri nej neni šanca😁😢) pekný den prajem všetkým

drevoliska
11. okt 2016

bolieť to isto nebude, mojej to išlo dole už pri potieraní vatovým tampónom. Samozrejme, že to nebudeš odstraňovať silou ale jemne. Čo pôjde, to pôjde. Zvyšok skús opäť ďalší deň.

hivanik
11. okt 2016

Najlepsie vecer pred kupanim natriet mastnym kremom, nechat chvilu posobit. A potom detskym hrebenom pomalicky odstranovat ale len to co sa da. Nikdy nie nasilu. Chce to trpezlivost

kp7333
11. okt 2016

Bud natierat kremom a zmakcene vycesavat, alebo kupit v lekarni sampon na mliecnu krustu a kazdy den s nim vlasy umyvat (vzdy nechat posobit par minut). Ono sa to casom vyumyva/vycese.

terezka1947
11. okt 2016

@carolinja Babe sampon a nemusis ani nechavat extra osobit a ani kazdy den umyvat vlasy...ono sa to postupne vycese a zmizne...odskusane a najpohodlnejsie riesenie pri dvoch detoch

tinna88
11. okt 2016

@terezka1947 suhlasim, nam s babe zisla mliecna chrasta na prvykrat😉
Pekne sa to samo osupalo.

carolinja
autor
12. okt 2016

Ďakujem😃

zuzana52
12. okt 2016

Olivový olej z lekárne.