Mohli by byť strie na chrbte 12-ročnej dcéry?
Ahojte prosím Vás dcéra 12 rokov zničoho nič sa jej urobylo toto na chrbte v jeden deň ,mne to príde ako strie ale môžu sa urobiť aj na chrbte ?nejak žeby velmi pribrala sa mi nezdá ďakujem

Strie a rastie, koža sa veľmi natahla... či už rastie do šírky alebo do výšky
su to strie..
@babushkaem ďakujem normálne som tomu prv nechcela uveriť, že aj tam sa môžu spraviť
Urobilo sa jej strie
Strie a rastie, koža sa veľmi natahla... či už rastie do šírky alebo do výšky
@anonym_323ecb taká blbá otázka ale začalo to tým ako na gymnastike začala robiť mostíky no nejak nepribrala ale áno ide rýchle do výšky už aj mňa prerástla
Moj syn má na chrbte, extrémne rychlo vyrastol.
Ja tam vidím škrabance 🤭
@adzy moj chlap ma tiez na chrbte a to je chudy..dlho ich uz ma tiez ako vyrastol rychlo
Môj brat ich má na pol chrbta.
@adzy moj chlap ma tiez na chrbte a to je chudy..dlho ich uz ma tiez ako vyrastol rychlo
@slavomira236 aj môj, tiež prirýchlo vyrástol, má takmer 2m
Áno, strie, aj mojej sa spravili dole na chrbte v rovnakom veku. Ale už vybledli a nevidno to tak🙂
Ano kludne, moj muz ma nad zadkom strie - proste velmi rychlo vyrastol. Su sice vyblednute ale je ich vidiet...
@adzy Áno moje deti majú obidve oei veľmi rýchlom raste.
@anonym_323ecb taká blbá otázka ale začalo to tým ako na gymnastike začala robiť mostíky no nejak nepribrala ale áno ide rýchle do výšky už aj mňa prerástla
@adzy ten tvar strii je presne kvôli rýchlemu vytiahnutiu sa do výšky ;) sú horizontálne.
Ešte kým sú červené, t.j. čerstvé, tak kremikujte, aby zmizli ;)
@akje Trváš na tom, že strie sa dajú odstrániť krémovaním?
@mandzula trvam na tom, že červené strije sa dajú krémami odstrániť.
Máš nejaký problém??? Chod na školenie aj ty. Pretože sa dokola pýtaš na to, čo som už napísala. Ak máš chuť hádať sa, nájdi si prosím ta niekoho iného. Nemám na to náladu.
Máš nejaký problém??? Chod na školenie aj ty. Pretože sa dokola pýtaš na to, čo som už napísala. Ak máš chuť hádať sa, nájdi si prosím ta niekoho iného. Nemám na to náladu.
@akje No ved napis, o aky krem ide, netrpezlivo na to cakam. Je to Indulona, Nivea ci aky zazrak? Nehadam sa, len som zvedava a cakam, ci okrem vseobecnych info das aj nejake konkretne. A ty namiesto toho, aby si dala konkretny krem, len prskas a ohanas sa skolenim.
@akje No ved napis, o aky krem ide, netrpezlivo na to cakam. Je to Indulona, Nivea ci aky zazrak? Nehadam sa, len som zvedava a cakam, ci okrem vseobecnych info das aj nejake konkretne. A ty namiesto toho, aby si dala konkretny krem, len prskas a ohanas sa skolenim.
@mandzula ja neprskam. Na každú otázku ti odpovedám s kľudom. Ja som sa mazala klasickým krémom a strie mi po pôrode zmizli. Po oboch pôrodoch.
Prečítaj si svoje komentáre venované mne, ako komunikujes. Už ma nechaj napokoji. Aby si mi tu dávala rozkazy, vyčítala niečo alebo urazala, tak na to náladu nemám. Opätovne ti hovorím, kľudne, nájdi si niekoho iného. Nemám na to náladu.
@adzy pokiaľ sa sama nepoškodzuje, čo je v tomto veku in, striebsú rozumným vysvetlením rýchleho rastu/ priberania
@mandzula ja neprskam. Na každú otázku ti odpovedám s kľudom. Ja som sa mazala klasickým krémom a strie mi po pôrode zmizli. Po oboch pôrodoch.
Prečítaj si svoje komentáre venované mne, ako komunikujes. Už ma nechaj napokoji. Aby si mi tu dávala rozkazy, vyčítala niečo alebo urazala, tak na to náladu nemám. Opätovne ti hovorím, kľudne, nájdi si niekoho iného. Nemám na to náladu.
@akje a ja ti napisem poslednu vec - natieranim kremom strie nezmiznu, jedine sa mozu stat menej viditelnymi, su to proste jazvy a na tie kremy nezaberaju. Mozu akurat tak pomoct predist vzniku strii. Keby zaberali kremy, neexistuju drahe procedury, kazda by sa natierala kremom.
@akje a ja ti napisem poslednu vec - natieranim kremom strie nezmiznu, jedine sa mozu stat menej viditelnymi, su to proste jazvy a na tie kremy nezaberaju. Mozu akurat tak pomoct predist vzniku strii. Keby zaberali kremy, neexistuju drahe procedury, kazda by sa natierala kremom.
@mandzula mne sa spravila 1 stria mesiac PO pôrode na brucho, hocikedy som si ju olejčekom od saloosu natierala a veru zmizla.
@akje no neviem. Keď som čakala dcéru, bola hlavičkou hore a vždy keď sa vrtela, naťahovala mi kožu okolo pupka a tá mi pred očami praskala. Mastila som si to miesto hneď a opakovane niekoľkokrát denne a nezmizlo nič 🤷♀️
@adzy manžel má takto potrhaný celý chrbát. Cez letné prázdniny sa ako siedmak vytiahol o 12 cm.

su to strie..