icon

Mohlo dieťa zjesť mincu?

8. feb 2023

Žienky pomoc. Mohlo ročne dieta zjest 2-eurovu mincu? Trenovali sme jemnu motoriku, len som zbehla na sekundu po vreckovku a minca sa" stratila". Nedusil sa, nekaslal, celeho som ho vyzliekla a prehladala body, hracky no minca nikde. Schvalne som vyberala 2€ lebo je dost velka na prehltnutie. Uz ma chyta panika🤯. Fakt ju mohol prehltnut? Ist na pohotovost?

janinah
8. feb 2023

Mohol,zavolajte na pohotovosť ci treba prísť na rtg.

anjelok
8. feb 2023

No neviem, moja asi 3 roky mala vtedy, prehltla taku malu pukacku.

anjelicek26
8. feb 2023

Mohlo... syn takto zjedol 2,5cm privesok 🙄

slnecnica82
8. feb 2023

Do plienky si kukla?moja malá rok keď prehĺta pukacku

mirkava
8. feb 2023

2eurovka je dost veľká, to sa mi nechce veriť. To by som ani ja neprehltla. Nezakotulala sa niekde?

vorkola
8. feb 2023

Moj brat, prehltol striebornu gulicku a mama mu musela sledovat stolocu,anastastie vysla sama,ale minu, strany su trochu ostre, isla by som na pohotovost,aby sa nesasekla v crevnej klucke

luccija
8. feb 2023

Všetko prehladaj zdá sa mi to veľké.Plienku, medzi gaucom...

autor
8. feb 2023

Tak, nasla sa! Hurrra. Maly ju nejakym zazrakom natlacil do toho cuplika co sa dava do pokladnicky- aby ste vedeli vybrat €. Fuu to mi odlahlo. Ale aspon som roztriedila hracky a odtiahla a rozobrala gauc.🤦‍♀️ Musim vymysliet na motoriku nieco lepsie- menej stresujuce.🤗

mirkava
8. feb 2023

Jeej super som rada, ale to si toho dosť stihla za tu chvíľu 😉😊.

selest
8. feb 2023

Ja som kupila v kik krabicu, na vrchnak spravila otvor a hadzal maly drevene pismenka z takej tabulky. Moj mensi minule prehltol malicky magnet zistili sme to az ked som ho nasla v plienke. Prekutrala som vtedy vsetky tie blbe plastove pismena co maju nalepeny magnet, nastastie bol jediny, leteli do kosa.

autor
8. feb 2023

@mirkava tak, uz mi aj manzel nadhodil - preco nemam take fofry bezne ked upratujem🤦‍♀️🤣🤣. Ale tak pisala som po chvilke, ked sme ju nemohli najst a neboli sme si isty. A to som este "donutila" mamzela aby vyniesol von koberec- mame s tym dlhym vlasom. Prehodil cez zinku a baterkov hladal ci nevypadlado smehu pod zinkou🤦‍♀️🤦‍♀️. Uz pocujem tie podpichovacky od susedov - ako mam chlapa pid papucou, ked po tme prasi koberce.🤣🤣. No, ale parada aspon mame v sobotu veget.

mirkava
8. feb 2023

Je to milé 😊. No ešte že to dobre dopadlo.

andreatytler
8. feb 2023

Ja som takto ze ideme trenovat motoriku s gombikmi... asi po 10 minutach som ich radsej zbalila aj ked za nimi plakal. Odvtedy len jedle veci na trenovanie motoriky.

paciko9
9. feb 2023

Super,ze sa nasla. Neviem kedy ju chcel zjest, tak by sa zacal dusit, 2eurova minca je dost velka. Aj ked poznam pripad,kde pribehla 5rocna za mamou, ze zjedla 5centov. Najprv jej neverila tak sli na pohotovost, a veru bola dnu. Ked sa jej opytali, preco ju zjedla , tak povedala ze chcela vediet ako chutia peniazky😀.